Veikkausvihje

Otamme aiemman nostomme lisäksi myös toisen täkyn illan SM-liigakierrokselle. Pelicans on Ilvestä vastaan meidän niukka suosikkimme myös vieraissa ja kun LeoVegas tarjoilee vierasvoitolle huippukerrointa 2.50, pääsemme rokottamaan hieman yli 40% arviollamme.

Uusi asiakas LeoVegasilla? Avaamalla tilin alta nappaat samalla mukaasi muikean 50€+10€ tervetuliaispaketin tukemaan alkuvuoden pelejä!

Pelicans kärsi torstaina nolon kotitappion HPK:lle. Tämä tiesi pistemenetyksen lisäksi pitkää saarnaa Isku Areenan uumenissa, mikä taannee ainakin sen, että Petri Matikaisen pussinokat ovat hereillä tänään heti ottelun alusta asti. Pisterohmu Justin Hodgmanin poissaolosta huolimatta jalkeille saadaan laadukas ryhmä, joka materiaaliltaan on tämän päivän isäntiä edellä.

Ilves puolestaan taisteli kaikkien yllätykseksi hienon paikallisvoiton Tapparasta. Lukuisten loukkaantumisten runtelema joukkue antoi tuossa pelissä kaikkensa ja sai lisäksi vähän apuja niin vastustajalta kuin onnettareltakin. Toisaalta juuri näitä avuja Ilves tällä hetkellä tarvitseekin, mikäli se meinaa taistella pisteistä. Paikkaajiksi nostettu nuoriso-osasto onnistui edellisessä pelissä varsin hyvin, mutta tällä hetkellä joukkueen materiaali on kaikkinensa hädin tuskin pääsarjatasoa, joten kovin suurta voittokulkua tuskin on edessä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.55
3.85
2.40

Lyhyestä virsi kaunis. Pidämme Pelicansia vieraissakin ottelun hienoisena suosikkina ja kun markkinat hinnoittelevat matsin täysin tasan, otamme mielellämme pientä peliä vieraille. Parhaan kertoimen (2.50) tarjoilee LeoVegas, johon iskemme kyntemme kiinni reilulla 40% arviolla.


Comments