Veikkausvihje

Maanantain ainoassa SM-liigaottelussa on ilahduttavasti tarjolla loistavaa pelattavaa, kun Jukurit ja Tappara iskevät yhteen. Me uskomme ottelun pysyvän tasaisena ja vähämaalisena, joten Betsafen mainio kerroin 1.80 napataan kiinni vaihtoehdolle alle 4.5 maalia.

Uusi asiakas Betsafella? Klikkaa alta mukaan 50€ ilmaisvedot!

Jukurit on sensaatiomaisen alkukauden jälkeen valunut odotetusti lähemmäs niitä sijoja, joihin joukkueen materiaali oikeuttaa. Tasaisessa sarjassa mikkeliläiset ovat kuitenkin vain muutaman voiton päässä suorasta pudotuspelipaikasta, joskin myöskään sarjan jumbosija ei ole kuin seitsemän pisteen päässä alapuolella. Me näämme suunnan jatkuvan kohti pohjakerroksia, mutta jo nyt Jukureiden kauden voi sanoa olevan menestys. Uskottava esitys pääsarjatasolla ei ollut rajallisella materiaalilla ennen kautta lainkaan itsestäänselvyys.

Jukurit yrittää illasta toiseen selviytyä vähillä vahvuuksillaan, joihin kuuluu ehdottomasti kova asenne, melko tiivis puolustuspeli sekä useimmiten erinomainen maalivahtipeli. Jonkun näistä pettäessä jälki voi olla rumaa. Risto Dufvalle pisteet siitä, ettei peli missään nimessä ole ollut pelkkää puolustamista vaan Jukurit on pelannut jopa yllättävän aktiivisesti. Kolikon toisella puolella kummittelee sitten se fakta, että joukkueen materiaali ei hyökkäyssuuntaan useimmiten yksinkertaisesti riitä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.20
4.00
2.00

Tapparan huimasta alkukaudesta on kirjoitettu jo kaikki mahdollinen. Viime ottelussa tullut kauneusvirhe Ilvestä vastaan tuskin hetkauttaa kirvesrintoja suuntaan tai toiseen, vaan neljän ketjun ja kolmen toimivan pakkiparin panssarivaunu jatkaa vyörymistään. Jussi Tapolalla on suorastaan runsaudenpula varsinkin hyökkäysosastolla, joten kaikki näyttää hyvältä mestaruuden uusimista ajatellen.

Maanantai-illan ainoa taisto on ennakkoon todella vähämaalinen ja tarkka koitos. Meidän arviollamme Betsafen huippukerroin 1.80 alle 4.5 maalille kuuluu ehdottomasti kupongille, osuma on luvassa lähes kaksi kertaa kolmesta.


Comments