Veikkausvihje

Päivän kovin kiekkokamppailu käydään Moskovassa. TsSKA ja SKA iskevät yhteen kovatempoiseksi odottamassamme ottelussa. Ottelu on arvioissamme aavistuksen verran normaalia maalirikkaampi, ja tasaisessa ottelussa Unibetin kohde molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia kertoimella 1.97 kelpaa peleihin mukaan.

Tiedättekö sen tunteen, kun tulee jo valmiiksi paha mieli jostakin joukkueesta? Jokerit aiheuttaa tällä hetkellä meille tämänkaltaisia tuntemuksia, joten skipataan Narrit ja otetaan huippumatsi TsSKA-SKA peleihin mukaan. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30.

SKA on sensaatiomaisesti hävinnyt peräti neljä viimeisestä viidestä ottelustaan. Se on käsittämätön lukema joukkueelle, jonka oletusarvona on voittaa vähintään 80 % otteluista. Tappioiden myötä TsSKA on noussut jo läntisen konferenssin piikkipaikalle tasapisteisiin pietarilaisten kanssa, joskin ottelun enemmän pelanneena.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.60
4.10
2.45

SKA nappasi 6–1-voiton edellisestä pelistä Riiassa, mutta esimerkiksi Hartwall Arenalla torstaina peli oli kaukana valmiista. Joukkue sortui yksilötasolla puskemiseen, eikä Jokereilla varsinaisesti ollut hätää. Täytyy toki myöntää, ettei Jokereillakaan ollut laadukkaita paikkoja juurikaan, harvat paikat käytettiin maksimaalisesti hyödyksi.

TsSKA on hävinnyt vain kertaalleen kymmenen edellisen ottelun aikana. Formin lisäksi motivaatio on kova, sillä kaksikon kohdatessa edellisen kerran Pietarissa TsSKA oli selkeästi parempi joukkue kaksi erää, mutta SKA:n yksilötaito riitti tuolloin ratkaisemaan ottelun.

Nyt TsSKA on asetettu kotijäällään altavastaajasti, mihin me suhtaudumme skeptisesti. TsSKA on pelannut paremmin, ja kuten totesimme jo aiemmin, kaksikon kohdatessa edellisen kerran TsSKA oli parempi joukkue. Ehjä pelitapa antaa mahdollisuuden ainakin taistella voitosta.

Parhaana pelivalintana KHL-päivän osalta näemme Unibetin molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia kertoimella 1.97. Odotamme ottelusta kovatempoista ja tasaista vääntöä. SKA:n hyökkäysvoiman tuntevat kaikki, mutta samalla puolustus ei ole ollut riittävän korkealla tasolla voitoista kamppailemiseen.

Jos katsot tänään yhden kiekko-ottelun, katso tämä. Viasat Hockey näyttää tämän matsin, mene vaikka baariin katsomaan, jos ei kotona löydy pakettia. Jos pelikassa kaipaa puskua, nappaa uutena asiakkaana alta Unibetille 100€ talletusbonus.


Comments