Veikkausvihje

Jetsin kertoimet ovat putoamassa, mutta vielä ehtii saada Bet365:lta 2.40:n kiinni. Kannattaa lyödä kiireellä, sillä Unibet, Betsafe ja kumppanit ovat jo ehtineet reagoida.

Oletko uusi asiakas Bet365:lla? Klikkaa alta ja ota mukaan 50€ talletusbonus!

Ensi yön pelimme osuu Winnipegiin, jossa paikallinen Jets isännöi Calgary Flamesia. Valintamme kohdistuu Patrik Laineen loukkaantumisesta huolimatta kotijoukkue Jetsiin, jonka viisikkopelaamisen näemme astetta vieraita paremmaksi. Parhaiten hyödyt pelaamalla kotivoittoa Bet365:lla, jonka tarjoama kerroin 2,40 on markkinoiden eliittiä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.25
3.90
2.70

Lauantaina Buffalolle vierastappion kärsinyt Winnipeg pitää lännen sarjataulukossa sijaa 11, kun taas Vancouverin edellispelissään kaatanut, helpohkosta divisioonastaan hyötyvä Flames majailee sijalla 7. Valtavasta loukkaantumissumasta alkukaudella kärsineen Winnipegin peliesitykset ovat selvästi parantuneet sairastuvan tyhjennyttyä, vaikkakin Laineen puuttuminen kokoonpanosta heikentää iskukykyä.

Calgary Flames on kuntopuntarissa kotijoukkueen edellä, joskin voitot ovat irronneet luvalla sanoen heikoista Arizonasta, Coloradosta sekä Vancouverista. Alkukaudella paljon pisteitä maalivahti Chad Johnsonin jumalamoodin avulla napsinut Flames ei viime aikoina ole ihmeitä esittänyt. Joukkueen edellinen voitto muista kuin bottom-5 joukkueista on lähes kuukauden takaa, ja tuona aikana joukkueen peliesitykset ovatkin ottaneet harppauksen taaksepäin.


Comments