Veikkausvihje

Keskiviikon SM-liigasta nappaamme kiinni kalakukkokaupungin ylpeyden. Hurjassa lyönnissä oleva KalPa tuskin jättää raajarikolle Ilvekselle mahdollisuuksia, joten rukkaamme lisäksi linjaa hivenen ylöspäin. Yhden maalin tasoituksella arviomme kotivoitolle on 55%, joten Unibetin kerroin 1.92 mahtuu kevyesti peleihin. Tasan maalin kotivoitolla panos palautuu.

KalPa on hurjassa vireessä ja haastaa tällä menolla ihan tosissaan Tapparan runkosarjan piikkipaikasta. Tulos on sensaatiomainen joukkueelle, jota vielä kauden alla pidettiin sarjan häntäpään ryhmänä ja jäämistä pudotuspelien ulkopuolelle lähes varmana. KalPa on pitänyt tasonsa lähes koko kauden, joten mistään tähdenlennostakaan ei voi enää puhua.

Kuopiolaisten jalka on liikkunut koko kauden erinomaisesti ja joukkueesta on löytynyt uusia vastuunkantajia ilahduttavasti. Muualla sivuraiteelle joutuneet pelaajat, kuten Matias Myttynen, Arttu Ilomäki tai vaikkapa Jesse Mankinen ovat löytäneet Kuopiosta henkisen kodin. Samalla monet pidemmän linjan kuopiolaiset ovat innostuneet pelaamaan elämänsä kautta, joten paketti on ihailtavasti kasassa. Etukäteen joukkueen ainoa supertähti Eero Kilpeläinen on tottakai edelleen KalPan tärkein pelaaja, mutta paljon kertoo sekin, ettei Kilpeläisen ole useimpina iltoina tarvinut edes venyä parhaimpaansa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.65
4.35
4.45

Jatkamme Ilvestä vastaan myös keskiviikkona. Edellisessä pelissä Pelicansia vastaan esitys oli kokolailla odottamamme, työteliäs ja innokas nippu mutta kun ei riitä niin ei riitä. Nuoren joukkueen nukahdukset omassa päässä ja toisaalta hienoinen köykäisyys kaksinkamppailuissa näkyvät pidemmässä juoksussa armotta myös tulostaululla. Plussapuolella oli Michael Keräsen vahva esitys. Tosin rammassa Ilveksessä yhden miehen onnistuminen on lähinnä kosmetiikkaa.

KalPa on meidän selkeä pelivalintamme keskiviikolle. Unibetin hieno tarjous 1.92 vaihtoehdolle KalPa -1 otetaan ilolla vastaan, eikä suurempikaan linjan rukkaaminen väärin ole.


Comments