Veikkausvihje

NHL-vihjeemme tulee tänään countrykaupungista, jossa kotijoukkue Nashville Predatorsin voi odottaa tekevän selvää jälkeä heikosta Vancouverista. Pelivalintamme kohdistuu Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen edustaman Predatorsin yli yhden maalin voittoon, jolla saa rahansa Unibetilta takaisin 2,6-kertaisena!

Nashville Predatorsin ja Vancouver Canucksin kaudet ovat kulkeneet tähän mennessä odotuksiin nähden melko päinvastaisesti. Suurin odotuksin kauteen lähtenyt Predators on valahtanut lännessä sijalle 12, kun taas heikolla materiaalilla operoiva Vancouver löytyy pari pistettä enemmän keränneenä sijalta yhdeksän.

Viimeisen viiden ottelun saldokin näyttää Canucksin kannalta hyvältä, kun peleistä on irronnut neljä voittoa. Vastaavasti Nashville ei onnistunut kolmen ottelun vieraskiertueellaan voittamaan kuin kerran.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.86
3.90
3.65

Heikosta sarjasijoituksesta huolimatta pidämme Nashvilleä huomattavasti laadukkaampana joukkueena, ja se lähteekin kotiotteluunsa selkeänä ennakkosuosikkina. Eniten joukkueella on petrattavaa aiempien vuosien tapaan maalinteossa, sillä paikkoja joukkue luo yleensä vastustajaansa enemmän. Myös maalivahti Pekka Rinteen tulee nostaa selkeästi tasoaan, sillä marraskuun mahtivireen jälkeen suomalaisen otteet eivät ole päätä huimanneet.

Vierasjoukkue Canucksia ei hyvästä recordistaan huolimatta voi laskea samaan kastiin Nashvillen kanssa. Joukkueen hyökkäyksestä on alkanut löytyä yllättäviäkin ratkaisijoita, mutta puolustus on yksi koko sarjan heikoimmista.

Helpohkosta otteluohjelmastaan alkukauden aikana hyötynyt joukkue häviää maalintekopaikat ottelusta toiseen, eikä tähän ole odotettavissa muutosta vahvaa Nashvilleä vastaan. Tilannetta vaikeuttaa entisestään useat puolustuspään loukkaantumiset, kun sekä Philip Larsenin, Ben Huttonin että Chris Tanevin pelaaminen on epätodennäköistä.

Näistä lähtökohdista Unibetin kerroin 2.60 vähintään kahden maalin voitolle on liikaa ja se kelpaa peleihin.


Comments