Veikkausvihje

Tasaväkinen, vähämaalinen hankaus on luvassa Tšeljabinskissä. Jätämme kuitenkin takaportin auki hulluttelulle ja nappaamme perustasoltaan laadukkaamman ja äärimmäisen kovassa iskussa olevan vierasjoukkue Torpedon ML-voittoa peleihin NordicBetin kertoimella 2.10 – matkarasituksesta huolimatta.

Uusi asiakas? Avaa NordicBetille pelitili tammikuun aikana ja saat uutena asiakkaana jopa 320€ bonuksia!

Maanantaina palattiin KHL:n osalta osumien pariin TsSKA-SKA -ottelun myötä. Tiistaina tarjonta on niukka, mutta kolmesta ottelusta löytyy pelattavaa. Peteris Skudra on hieno mies ja Traktor-Torpedo tarjoaa pelattavaa klo 16 alkavassa ottelussa.

Torpedo on tällä hetkellä niitä joukkueita, joita vastaan ei yksinkertaisesti voi pelata. Neljä voitto putkeen ja kahdeksan W-merkintää viimeisestä kymmenestä puhuvat omaa kieltään Torpedon kevätvireestä. Vireen myötä Lokomotiv ja muu keskikasti on jäämässä taakse läntisessä konferenssissa ja kotietuun on varsin hyvät mahdollisuudet.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.35
3.85
2.80

Skudran suojattien selkänoja on ollut käsittämättömän hyvin toiminut puolustus. 10 matsissa omissa on soinut 13 kertaa, joten nahuisempanakin maalintekopäivänä alakerta tarjoaa eväät voittoon.

Isäntäjoukkue Traktor on yllättänyt meidät positiivisesti kuluneella kaudella ja joukkue on kiilautumassa taisteluun pudotuspelien kotiedusta itäisessä konferenssissa. Edellisestä viidestä pelistä kolme on kuitenkin päättynyt tappioon, mikä herättää omat kysymyksensä joukkueen jaksamisesta kauden edetessä.

Torpedo on paremmassa formissa ja sillä on perustasoltaan laadukkaampi joukkue. Matkarasitus (Torpedolle ottelu 4/6 vierasputkesta) tasoittaa puntteja, mutta myös Traktorilla on allaan kolmen matsin vierasrundi. Merkittäviä loukkaantumisia ei kummallakaan tietojemme mukaan ole.

Näemme ottelun normaalia vähämaalisempana ja erittäin tasaväkisenä. Ottelun lopullisen voittajan todennäköisyys on arvioissamme aavistuksen verran kallellaan vieraille (49-51), markkinat uskovat kotivoittoon. Tämä avaa pelimahdollisuuden Torpedon ML-voitolle NordicBetin kertoimella 2.10.

Muista myös NordicBetin Kiekkoguru-kisa, osallistu ja voita kahden hengen NHL-matka! Mikäli tili vielä uupuu, pelitilin saat auki alta.


Comments