Veikkausvihje

CHL:n semifinaalit polkaistaan käyntiin ruotsalaiskomennossa. Otteluiden voimasuhteet on markkinoilla arvioitu oikein, mutta Växjön ja Sparta Prahan mittelössä otamme kantaa maalimääriin. Odotamme kahden hyvävireisen joukkueen kohtaamisesta vauhdikasta ja hyvätasoista taistoa, jossa maaliodotus on hieman markkinalinjaa korkeampi. Parhaan kertoimen (1.77) tarjoilee Unibet, josta nappaamme kyytiin vaihtoehdon yli 4.5 maalia.

Unibet TV näyttää ottelun ilmaiseksi 21.00 alkaen!

Neljä parasta joukkuetta aloittavat CHL-välierät tiistaina. Etukäteen ajateltuna mennään vahvasti ruotsalaistahdissa, sillä varsinkin Frölunda on lähes varma jatkaja omassa parissaan Fribourgia vastaan. Toinen pari on huomattavasti tasaisempi, mutta kyllä Växjö siinäkin lieväksi suosikiksi on laskettava legendaarista Sparta Prahaa vastaan.

Sparta on viihtynyt tällä kaudella mainiosti niin tien päällä kuin Ruotsissakin. Joukkue on käsittämättömästi selvittänyt CHL-kauden tähän asti vieraissa puhtaalla rekordilla ja voittanut Ruotsissakin jo kahdesti. Tilasto ei ole ollenkaan tyypillinen slaavijoukkueille. Jalkeilla onkin harvinaisen kypsä ja laadukas nippu, joka CHL:n menestyksen ohella hallitsee myös kotimaan Extraligaa. Tasaisesta joukkueesta on turha nostaa yksilöitä isommin esiin, mutta veteraanihyökkääjä Lukas Pechin huima kausi ansaitsee erityismaininnan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.00
4.35
3.05

Jos on Sparta pärjännyt viime ajat mukavasti, Växjö on ollut suorastaan tulikuuma. Kahdeksan pelin voittoputki SHL:ssä ja välissä Zürichin kaataminen CHL:ssä kertovat kaiken tarpeellisen. VIDA Areenalla joukkue ei ole vielä tämän kauden CHL:ssä hävinnyt kertaakaan, joten jompikumpi putki katkeaa tänään. Växjöllä on myös vahva suomalaisedustus, kun hyökkäyspäässä Olli Palola ja Tuomas Kiiskinen kuuluvat joukkueensa ykköspyssyihin. Taiteilija Ville Leino sen sijaan on jälleen kerran ajautunut pieneen rooliin.

Pidämme kahden kuuman joukkueen ottelua hieman markkinoita runsasmaalisempana ja uskomme vähintään viisi maalia syntyvän noin kaksi kertaa kolmesta. Kun Unibet tarjoilee yli 4.5 maalille hienoa kerrointa 1.77, iskemme kiinni välittömästi.


Comments