Veikkausvihje

Liverpoolilla toinen silmä on jo viikonlopun massiivisessa Manchester United ottelussa. Pidämme todennäköisenä, että Jürgen Klopp huilauttaa edelleen joitain tärkeimpiä pelaajiaan, joten Southamptonin suora kotivoitto on tässä paras merkki. Myös +0.25 tasoitusta kannattaa harkita, mutta parhaan edun saa suorasta kotivoitosta.

Oletko uusi asiakas Betsafella? Klikkaa alta ja saat mukaan 50€ ilmaisvedot kyytipoikana!

Liigacupin välierän ensimmäinen osa pelataan illalla Southamptonissa. Jürgen Klopp tietää ettei voitto ole vielä tänään välttämättömyys, sillä ottelupari palaa vielä Anfield Roadille ja viikonloppuna edessä on yksi kauden kohokohdista, kun Pool vierailee Old Traffordilla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.55
3.40
2.10

Southampton on pelannut vahvan kauden alkupuolen. Liigacupissakin on kaatunut Valioliiga-joukkue toisensa jälkeen – viimeisimpänä Arsenal vieraissa. Jouluruuhkassa joukkue koki kuitenkin kunnollisen aallonpohjan, kun se otti käkeensä vuoroin West Bromwichilta, Tottenhamilta ja Evertonilta. Hyökkäyspelaaminen kulki, mutta joukkueen puolustuspelaamisessa oli selvästi parantamisen varaa.

Juuri tästä syystä Southampton on tänään aliarvostettu vedonlyöntimarkkinassa ja saamme pienen pelin kotijoukkueelle. Viime tuloksiin ei kannata ylireagoida, etenkään kun kylään saapuu jo viikon United-ottelua silmäilevä Liverpool.


Comments