Veikkausvihje

Yöllä koitetaan palauttaa NHL-vetoja takaisin voittojen tielle itäisen konferenssin kautta, jossa huippuottelussa kohtaavat viimeisen vuosikymmenen veriviholliset Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins. Pelivalintamme otteluun on Washington Capitals, jolle ComeOn! tarjoaa pelattavaa 2.40 kerrointa.

Torstain vastaisena yönä pelataan yksi tammikuun odotetuimmista kamppailuista, kun idän parhaimmistoon kuuluvat Washington ja Pittsburgh taistelevat sarjapisteistä Verizon Centerillä. Suurella todennäköisyydellä kevään suuressa tanssissa mukana olevat joukkueet alkavat oletettavasti hakemaan jo playoff-asetelmia, sillä saman divisioonan joukkueet saatetaan nähdä vastakkain myös keväällä. Ottelussa päästään jälleen kerran todistamaan aikakautensa parhaiden pelaajien taistelua, kun Washingtonin Aleksander Ovechkin haastaa hieman niskanpäälle noussutta Sidney Crosbya.

Viime keväänä Stanley Cupia juhlinut Pittsburgh Penguins kuuluu myös tällä kaudella suurimpiin suosikkeihin. Joukkueen runkosarja on edennyt odotusten mukaan kärkikahinoissa, sen pitäessä tällä hetkellä idän kakkospaikkaa tasapistein vastustaja Capitalsin kanssa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.40
3.85
2.55

Viiden ottelun voittoputkessa pyyhältävät pingviinit kärsivät kuitenkin ikävistä loukkaantumisista, jotka syövät ottelussa joukkueen iskukykyä merkittävästi. Poissa ovat varmasti perusluuta Brian Dumoulin sekä saksalaisvauhtikone Tom Kuhnhackl. Epävarmojen listalta löytyykin sitten todella kovia nimiä, sillä epävarmojen listalta löytyvät Kris Letang, Matt Murray, Trevor Daley sekä Phil Kessel.

Washington Capitalsin runkosarja käynnistyi hieman takkuisemmin kuin viime vuoden ilotulitus. Viime aikoina joukkue on kuitenkin ollut hurjassa vireessä voittaen peräti kuusi ottelua perättäin. Viime ottelussa se antoi todellisen myrskyvaroituksen muille voittamalla huippuottelussa Montreal Canadiensin vakuuttavasti luvuin 1-4.

Fiksusti rakennettu joukkue on tasaisen kova niin hyökkäyksen, puolustuksen kuin maalivahtipelin osalta, eikä heikkouksia juurikaan löydy. Viime aikoina varsinkin maalivahti Brayden Holtby on ollut hurjassa vireessä, sillä kolmeen edelliseen otteluun kiekko on kaivettu Capitals nuotasta vain yhden kerran.

Penguinsin loukkaantumissuman ja Holtbyn mahtivireen huomioiden ComeOn!:in kerroin 2.40 maistuu erittäin hyvältä.


Comments