Veikkausvihje

Veikkausvihjeet.comin moottoriurheiluasiantuntija Kristian Sohlberg antoi tuttuun tapaansa vihjeitä viikonlopun kisaan. Kiireista johtuen videota emme tällä kertaa saaneet, mutta Krissen pelivalintoihin tiensä löysivät Daniel Sordo kertoimella 1,95 (vs Elfyn Evans) sekä Jari-Matti Latvalan voitto Kris Meekeä vastaan. Latvalalle loistavasti rallikertoimia tarjoava Guts antaa kerrointa 2.15.

Ei vielä tiliä Gutsilla? Tuplaa talletuksesi 100€ asti klikkaamalla alta!

Sohlbergin mukaan Jari-Matti Latvalan tilanne kisaan lähdettäessä on loistava.

-Suomalaisodotukset ovat todella korkealla. Jari-Matti on ollut todella tyytyväinen autoonsa ja auto on testeissä osoittanut kestävyyttään. Jopa voitosta taisteleminen voi olla mahdollita, sillä Portugalissa kestävyydellä voi olla ratkaseva merkitys.Ralli on autolle todella raastava, ja varsinkin lauantain EK:t 10&11 täytyy osata ajaa autoa säästellen, linjaa 30 WRC-kilpailua urallaan ajanut Sohlberg.

Alla vielä konkarin vetovalinnat:

Daniel Sordo vs Elfyn Evans @1.95

Jari-Matti Latvala vs Kris Meeke @2,15

Yhteiskertoimeksi Guts tarjoaa tuplalle mukavat 4.19.


Comments