Veikkausvihje

Anaheim ja Nashville jatkavat taisteluaan paikasta Stanley Cup finaaliin game 4 muodossa. Peleihin otetaan rankasti aliarvostettu yli 5.5 maalia, jolle Mobilebet tarjoaa loistokerrointa 2.45.

Uusi asiakas? Klikkaa alta hanki rutkasti täytettä pelikassaasi tuplaamalla ensitalletuksesi 300€ asti!

Nashvillen ja Anaheimin sarja on tähän mennessä edennyt odotetulla tavalla. Nashville on askeleen edellä pelillisesti, mutta John Gibsonin mahtiotteet ovat pitäneet Ducksin mukana sarjassa. Huonosti ei toki ole pelannut myöskään Preds-vahti Pekka Rinne, joskaan suomalainen ei ole joutunut kohtaamaan virkaveljensä tapaan kovaa kiekkosadetta.

Kaikissa otteluissa on tähän mennessä luotu reippaanlaisesti maaliodottamaa, eikä peruuttelevasta ja varovaisesta pelaamisesta ole ollut tietoakaan. Anaheimin osalta tämä on tuttua jo aikaisemmista sarjoista, kun taas Nashville on pyrkinyt aiemmissa sarjoissa pitämään vastustajan hyökkäykset mahdollisimman vähissä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Over-puoleisia vetoja tukee myös molempien laadukkaat hyökkäysmateriaalit. Ryan Johansenin johtaman Nashvillen ykköskentällinen on eittämättä yksi sarjan laadukkaimpia, eikä heikkona voi pitää myöskään Ryan Getzlafin johtamaa Ducks-ykköstä. Molemmilta löytyy myös laadukkaasti kiekkoa liikuttava pakisto. Erityisesti Nashvillen pakkipari Roman JosiRyan Ellis on esiintynyt pudotuspeleissä edukseen, sillä esimerkiksi viime ottelussa Josi teki kolmannen erän lopussa ottelun ratkaisseen voittomaalin.

Jostain syystä markkina on jättänyt over-kertoimiin reippaasti ilmaa, johon tartumme ilomielin. Yön peleihin isketään kiinni Mobilebetiltä yli 5.5 maalia, jonka kerroin 2.45 on markkinoiden absoluuttista kärkeä.


Comments