Veikkausvihje

Kesä saapui, ja lämpimän kelin myötä juoksujen odotusarvo nousee reippaasti. Vaikka sisäpeli ei tässä vaiheessa kautta vielä valmista ole, Alajärvellä on oivat saumat juoksurikkaaseen otteluun. Vieraiden takoessa jopa 30 3-tilannetta voi taululle tulla tylytkin lukemat. Betsafen kerroin 2.00 yli 13.5 juoksulle kelpaa peleihin rajakertoimella 1.85.

Uusi asiakas? Tuplaa talletuksesi Betsafelle 100e asti – tili auki ja juoksujuhlat tilaukseen.

On kyyti kylmää, kun Jymy jyllää. Jymy-biisin sanoitusten mukaan Alajärvellä on isännille odotettavissa erittäin kylmää kyytiä lämpimästä kelistä huolimatta, vaikka Pekka Arffman on jo ehtinytkin julistaa Jymyn olevan “järkyttävän huono”.

Alajärvi on heikentynyt merkittävästi kahden viimeisen vuoden aikana, ja lippua korkealla pitää enää ex-jymyläinen Aki Orava, joka varmasti nauttii kohdatessaan vanhat joukkuekaverinsa kesäisen kelin ottelussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
11.00
3.55
1.40

Isäntien lautasen äärellä Ville Väliaho on nuori ja kokematon, ja vieraiden liukkaat etenijät napsivat pomminvarmasti kovia lähtöjä kerta toisensa jälkeen. Tämä nostaa vieraiden 3-tilanteiden määrän todella korkeaksi, emmekä usko Jymyn kotiuttajien jatkavan nallipyssylinjalla. Roope Korhosen lihakset lämpenevät ja pallo kulkee.

1X2-kertoimissa voi ottaa Sotkamoa lapulle, jos löytyy yli 1.40:n kertoimia. Me käännämme katseemme kuitenkin juoksumäärään. Raja on vedetty 13.5:een, mutta se voi paukkua kesäisessä kelissä kevyesti yli. Vaikka Urheilulehden asiantuntija Arffman suolasi kaiken muun ohessa Jymyn sisäpelin, tänään heikkoa etukenttää vastaan ja pallon kulkiessa tilannemäärä kasvaa isoksi, emmekä pitäisi ihmeenä vaikka vierasjoukkue takoisi yksinään yli 13.5 juoksua tauluun.

Samalla Arffman on perillä siitä, että Jympän ulkopelissä on pieniä kysymysmerkkejä. Alajärvi tietää varmasti, ettei se peruspelillä vieraita kaada. Odotettavissa on hyökkäävää sisäpeliä pelaava Ankkurit, joka saattaa hyvinkin iskeä pallon maisemiin kerran tai kahdesti.

Kaiken kaikkiaan olosuhteet ja lähtökohdat ovat otolliset juoksurikkaalle pelille, joten Betsafen kerroin 2.00 yli 13.5 juoksulle otetaan peleihin mukaan.

Kuva: SuperJymy


Comments