Veikkausvihje

Perjantain Veikkausliigasta nostamme peleihin huippukuntoisen Ilveksen, joka pääsee vihdoin avaamaan kautensa myös kotoisella Tammelan stadionilla. Mobilebetin huippukerroin 2.20 riittää hyvin peleihin.

Uusi asiakas Mobilebetilla? Klikkaa alta haltuusi huikea tervetuliaistarjous 300€ asti!

Ilves voitti edellisessä kotimatsissaan hallitsevan mestarin MIFK:n puhtaasti 3-0. Tänään vastuksen pitäisi kaiken järjen mukaan helpottua tuosta, sillä Tampereelle matkaava Shefki Kuqin Fc Inter on kovin sekavassa. Tilassa. Edellinen peli VPS:ää vastaan oli Interiltä luokaton ja joukkue onkin vaipunut melko syvään horrokseen lupauksia herättävän kauden alun jälkeen.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun viime aikojen tutuilla kokoonpanoilla, kun rosteriin palannut puolustaja Antti Koskinenkin aloittanee vielä toistaiseksi vaihtopenkin puolella. Interiltä puuttuvat edelleen pikkuvaivoista kärsivät Kevin Mombilo ja Julien Faubert.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Ilveksellä tuskin on suuria ongelmia pimentää Interin köykäistä hyökkäyspelaamista ja iskeä vastaiskuista maali tai pari. Uskomme vähämaaliseen kotivoittoon päädyttävän lähes kerran kahdesta, joten otetaan peleihin vahva Ilves, jolle parhaan kertoimen 2.20 tarjoilee Mobilebet.


Comments