Veikkausvihje

NHL:ssä lähdetään kääntämään kevyttä laskusuhdannetta idän neljännessä ottelussa. Paras pelivalinta on viime ottelun shokkialusta huolimatta Pittsburgh, jolle Unibet tarjoaa kertoimeksi riittävän 2.48.

Uusi asiakas? Triplaa talletuksesi 40€ asti klikkaamalla alta!

Idän konferenssifinaalit ovat olleet tähän mennessä äärimmäisen mielenkiintoiset. Erik Karlsson on pitänyt Sidney Crosbya täydellisessä talutusnuorassaan, eikä maailman parhaana pelaajana pidetty kanadalainen ole pystynyt kannattelemaan joukkuettaan totuttuun tapaan. Crosbyn lisäksi todella vaisu on ollut myös toinen supertähti Evgeni Malkin, jonka pelit tähän mennessä muistetaan lähinnä kiukuttelusta ja turhista jäähyistä.

Ottelusarjan toinen supermielenkiintoinen taisto käydään maalitolppien välissä. Huimaa kevättä pelannut Marc-Andre Fleury epäonnistui viime ottelussa pahasti, kun taas Sens-maalilla Craig Anderson on onnistunut pitämään kovaa suoritustasoa pelistä toiseen. Fleuryn tilannetta tukaloittaa entisestään pingviinien lähtökohtainen ykkösmaalivahti Matt Murray, jonka ensiesiintyminen loukkaantumisen jäljiltä nähtiin viime pelin lopussa. Vaikka Fleury todennäköisesti ensi yön ottelun aloittaakin, on sytytyslanka varmasti melkoisen lyhyt. Murray torjui viime keväänä Penguinsille Stanley Cupin vakuuttavan kevään päätteeksi, eikä mies tälläkään kaudella ole osoittanut mitään merkkejä tason laskemisesta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Pelillisesti viime ottelu oli todella outo. Senators sai onnekkaiden pomppujen kautta alussa neljän maalin etumatkan, joten ottelu oli käytännössä ohi. Se ei kuitenkaan onnistunut missään vaiheessa kääntämään hallintaa itselleen, joten pingviinit ovat nyt olleet käytännössä kolme ottelua pelin päällä. Pitkässä juoksussa tämä tarkoittaa väistämättä ongelmia Senatorsille, sillä edes Andersonin päälläseisonta ei valitettavasti ole ikuista.

Arviomme mukaan Penguins on noin 45% ennakkosuosikki vieraissakin. Jonkin verran etua voi myös antaa pakkovoitosta, sillä joukkue on vastannut tiukkoihin tilanteisiin vakuuttavilla tasonnostoilla pitkin kevättä. Unibetin 2.48 jättää alleen kohtalaisesti ilmaa, joten se napataan mukaan MM-kisojen välipäivän peleihin.


Comments