Veikkausvihje

Kesän aikana omaa päätään vahvistanut Everton on selvä suosikki kaatamaan Stoken avauskierroksella. Paras kerroin Evertonin ykköselle irtoaa Gutsilta, jonka 1.70 otetaan kupongille oikopäätä.

Oletko uusi asiakas Gutsilla? Klikkaa alta ja saat mukaan 100 euron talletusbonuksen!

Ronald Koeman myi ykköshyökkääjänsä Romelu Lukakun Manchesteriin, mutta paluupostissakin on tullut riittävästi materiaalia. Koeman on käyttänyt kassaansa surutta. Tänään uusiutunut Toffees ottaa ensiaskeleensa, kun vastaan saapuu lähinnä heikentynyt Stoke.

Stoke menetti Marko Arnautovicin West Hamiin. Taitava itävaltalainen oli tilastojen valossa yksi eniten tilanteita rakentaneita pelaajia koko liigassa, eikä Stokella juuri löydy muita dynaamiseen syöttöpeliin pystyviä pelaajia. Toki se on yrittänyt luoda nahkaansa uudelleen, mutta todellisuudessa tämän päivän Stokessa vain Xherdan Shaqiri ja (gulp) Joe Allen pystyvät kunnon murtautumisiin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Everton esittelee uusia miehiä pitkän liudan. Maaliin Koeman hankki isolla rahalla Sunderlandissa vakuuttaneen Jordan Pickfordin, puolustuksen keskustaan Burnleyn tukipilarin Michael Keanen ja keskikentälle Ajaxin primus moottorin Davy Klaassenin. Kirsikaksi kakun päälle oma poika Wayne Rooney palasi Manchesterista. Odotukset ovat Goodison Parkilla korkealla, eikä syyttä.

Etenkin oma pää Evertonilla näyttää timanttiselta. Toki Seamus Colemania vielä odotetaan miehistöön jalkamurtuman jäljiltä, mutta nuori Mason Holgate paransi selvästi viime kauden loppua kohti. Tänään Stoke on todennäköisesti aseeton Goodisonilla, kun kotijoukkue pitää pisteet kotonaan. Mikäli saa erikseen vielä veikata miten – Rooneyn rankkarimaalilla.


Comments