Veikkausvihje

Pesiskierrokselle kerkesimme vihjata jo Koskenkorvan Urheilijoita, mutta myös Kouvolassa pelattavassa huippuottelussa Kouvola – Joensuu löytyy ehdottomasti pelattavaa. Jättipanoksilla pelattavassa ottelussa lähdemme kuolemaa halveksuen pelaamaan tasuria, sillä LeoVegasin tarjoama 2.55 on aavistuksen korkea voimasuhteisiin nähden.

Ei vielä tiliä LeoVegasilla? Klikkaa alta ja nappaa 50€ + 10€ bonus – kaupan päälle valitsemasi Veikkausvihjeet.com- tuote!

Kolmantena runkosarjassa oleva Kouvolan Pallonlyöjät kaipaa kovasti pisteitä, sillä Sotkamon Jymy huohottaa niskassa muutaman pisteen perässä. Kolmannella sijalla on pomminvarmasti molemmille joukkueille väliä, sillä kukaan ei halua puolivälierissä vastaansa Seinäjokea ja Jukka-Pekka Vainionpäätä. Helpommat vastustajat tähän mennessä kohdannut Kouvola on voittanut kaikki jatkosarjan pelinsä, joten kolme pistettä kahdesta jäljellä olevasta ottelusta riittäisi varmistamaan kolmositlan.

Tiistain kärkiottelussa huiman ulkopeliesityksen joensuulaisyleisölle tarjonnut JoMa on sen sijaan todella lähellä historiansa ensimmäistä runkosarjavoittoa. Kahden pisteen etumatka pelin enemmän pelanneeseen Vimpeliin voi tänään muuttua jo käytännössä tavoittamattomaksi viideksi pisteeksi, joskin yhdelläkin pisteellä joensuulaisten asema vankistuu merkittävästi. Huippuvireinen joukkue ei ole hävinnyt yli kahden kuukauden ajanjaksolla kuin kerran.

Molempien joukkueiden kokoonpano on ottelussa paras mahdollinen. Huippuvireinen Juha Niemi ei Vimpeliä vastaan onnistunut kuin kahdesti, joka on viime pelien tykitykseen nähden vaisu suoritus. Niemen onnistuminen on Joensuun kohtalaisen kapealle kotiuttajamateriaalille elintärkeää, joskin Tuomas Jussilan pelaaminen numerolla neljä tuo monipuolisuutta Petri Pennasen kotiutusarsenaaliin. Kouvola on saanut ykköskärkensä viime peleissä jälleen jäätävään kuntoon, ja varsinkin Anssi Lammila on ollut aivan karmeassa tikissä. Viime pelissä 100% tehoilla vaihtanut Lammila lienee yksi Suomen aliarvostetuimmista pelaajista, sillä hänen panoksensa myös ulkopelissä on merkittävä.

Edellisessä kohtaamisessa heinäkuun puolivälissä Kouvola oli täysin suvereeni ensimmäiset kolme vuoroa, mutta suli ensimmäisen jakson lopussa ja hävisi lopulta 2-0. Joukkue ei varmasti halua hävitä runkosarjan viimeistä kotiotteluaan, joskaan myöskään voittoon emme jaksa uskoa. Paras pelivalinta illan otteluun on X, jonka todennäköisyydeksi arvioimme hieman yli 40%. LeoVegasin 2.55 jättää aavistuksen ilmaa alleen, joskin panostasojen kanssa kannattaa pitää järki päässä.


Comments