Veikkausvihje

Nantes saa kotiavauksessa vastaansa Marseillen. Lille-ottelun tehottomuus on muisto vain, ja vauhdikkaassa ottelussa pidämme molempien onnistumista maalinteossa hyvin todennäköisenä. Unibet tarjoaa molempien maalille kertoimen 1.84, mikä kelpaa peleihin mukaan.

Ranskan Ligue 1:ssa saatiin vedot käyntiin avausviikonloppuna kohtalaisesti osumalla ja pushilla. Tämän viikonlopun kierrokselta poimitaan peleihin mukaan lauantain klo 18 ottelu Nantes – Marseille.

Kaksikon avauskierrokset olivat kuin yö ja päivä. Nantes kävi häviämässä Lillelle 3–0, Marseille puolestaan otti vakuuttavan 3–0-voiton Dijonista kotikentällään. Voitto ei tullut kuitenkaan ilman hintaa, kun West Hamista kotiin palannut Dmitri Payet loukkasi itseään lievästi ja joutui tulemaan vaihtoon puoliajalla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

3–0-tulos ei täysin tee oikeutta Nantesin esitykselle viikko sitten. Claudio Ranierin pelitapa ei vielä aivan ole uponnut nousujohteisesti kahdella edellisellä kaudella pelanneen Nantesin pelaajistoon, mutta välähdyksiä potentiaalista oli nähtävissä. Joukkue hakee vielä kesän jäljiltä optimaalista avauskokoonpanoa, ja ainakin Jules Ilokin esitys oli Lillessä sen verran luokaton, että Adrian Thomasson saanee näyttöpaikan vasemmalla laidalla.

Odotamme ottelusta varsin vauhdikasta, Ranierin Nantesin peleissä on ollut nähtävissä paljon Lestön mestaruusvuodelta tuttuja elementtejä. Paikkoja luotiin, mutta tehottomuus vaivasi. Ottelun valossa oikeampi tulos olisi ollut 2–1, mutta näin välillä käy.

Perustasoltaan Marseille on vahvempi ja onnistunee maalinteossa vähintään kerran. Luotamme Nantesin pystyvän jatkamaan vähintään samalla tasolla ja hyödyntämään kotietuaan maalin muodossa. 1X2-kertoimet ovat suhteellisen hyvin kohdillaan, sieltä emme löydä merkittävää arvoa.

Vauhdikkaaksi odottamassamme ottelussa pidämme varsin todennäköisenä molempien onnistumista maalinteossa. Unibet tarjoaa molempien onnistumiselle kerrointa 1.84, mikä kelpaa peleihin mukaan. Unibet TV myös näyttää ottelun suorana kaikille Unibetin asiakkaille.


Comments