Veikkausvihje

Porissa iskevät yhteen Ässät ja Pelicans. Me uskomme vieraiden huiman vireen jatkuvan, Unibetin kärkitarjous 2.70 suoralle vierasvoitolle otetaan siis keskiviikon peleihin.

Uusi asiakas Unibetilla? Klikkaa alta matkaan 110 euron starttipaketti!

Ässät on ollut viime otteluissaan vain varjo siitä ryhmästä, joka alkukaudesta nostatti kulmakarvoja raikkaalla menollaan. Muutenkin otteet ovat alkaneet olla enemmän päävalmentaja Jyrki Ahon näköisiä, sillä vielä viime kuussa nähtyä pyrkimystä moderniin kiekonhallintaan ei viime aikoina ole näkynyt. Kun Ässät on viime kierroksilla ollut myös yksi sarjan kurittomimpia joukkueita, ei valumista taulukossa alaspäin tarvitse isommin ihmetellä.

Pelicans puolestaan pääsee ryöstöretkelle Isomäkeen mainioista asemista. Joukkue liihottaa viiden ottelun pisteputkessa ja perjantaina kaatui suurin mestarisuosikki Tappara kotihallissa. Kunnianhimoa näyttää löytyvän myös toimiston puolella, sillä joukkueeseen naarattiin kaksi kovaa vahvistusta Libor Sulak ja Jesse Saarinen. Nämä herrat eivät tosin vielä tänään Porissa kokoonpanossa esiintyne.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
10bet bonuskoodi ja arvostelu
2.30
4.10
2.55

Pelicans on kovassa iskussa ja jopa hienoinen suosikki illan otteluun. Kun välittäjät tarjoilevat vieraille hurjia kertoimia, on pelivalinta selvä. Unibetin 2.70 on lähes 40% arviollamme yksi viikon helmistä ja nostetaan välittömästi keskiviikon kupongille.


Comments