Veikkausvihje

Läntisen konferenssin peräpään taistossa nostamme Severstalin suosikiksi voittamaan Spartakin. Vierasjoukkueella on potentiaalia, mutta peli sakkaa ja oma pää vuotaa. Kotijoukkue on ollut pirteä viimeiset 10 ottelua ja suora kotivoitto kelpaa peleihin mukaan Gutsin kertoimella 2.10.

KHL:ssä napattiin eilen osuma, kun Jokerit voitti 12. peräkkäisen ottelunsa. Keskiviikkona katseet käännetään Tšerepovetsiin, kun klo 19 alkavassa ottelussa asettuu vastaan Spartak Moskova.

Severstal palaa kotiin neljän ottelun mittaiselta vierasreissulta, josta ei juurikaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Toki matkaan tarttui kolme pistettä neljästä matsista, mitä voidaan pitää miniminä. Kaikki on kuitenkin kotiin päin pudotuspelipaikasta taistellessa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
10bet bonuskoodi ja arvostelu
2.10
4.25
3.00

Spartak piipahti kolmen vierasmatsin jälkeen kotonaan häviämässä SKA:lle maalein 4–0 ennen kuin suuntasi kahden matsin minivieraskiertueelle Tšerepovetsiin ja Nižni Novgorodiin. Spartak on lännessä toiseksi viimeisenä, pisteitä joukkue on kerännyt 20.

Spartakilla sakkaa pahasti. Periaatteessa pelaajamateriaalin pitäisi olla riittävä taistelemaan viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta tulosta joukkue ei ole pystynyt tekemään. Vieraissa joukkue on hävinnyt neljä viidestä edellisestä pelistään, maalierolla 11-19. Oman pään pelaaminen (GAA 3.05) on ollut ongelmana koko kauden, ja tehdyt maalit (49) ovat valuneet hukkaan.

Spartakilla on potentiaalia, mutta joukkue ei anna toistaiseksi syitä uskoa voittoon. Vaaka kallistuu kotijoukkueen eduksi ja Gutsin kotivoitolle tarjoama kerroin 2.10 kelpaa peleihin mukaan.


Comments