Veikkausvihje

Veikkausliiga tarjoilee hienon pelikohteen torstaille, kun ennakkoon avoimessa ja maalirikkaassa ottelussa kohtaavat JJK ja Ilves. Peleihin otetaan LeoVegasin huippukerroin 2.18 vaihtoehdolle yli 3 maalia.

Uusi asiakas LeoVegasilla? Ota haltuun 50€ talletusbonus ja 10€ ilmaisveto mobiilivedonlyöntiin alta.

JJK on vahvan loppukauden ansiosta noussut kuolleista taistelemaan vielä ainakin teoriassa suoraa putoamista vastaan. Eroa toiseksi viimeiseen HIFK:hon on kuitenkin vieläkin kuusi pistettä, joten voittoja on pakko hakea jatkossakin hinnalla millä hyvänsä. Tämä nostaa joukkueen jo ennestään korkeaa maaliodottamaa huomattavasti. JJK:n matseissa sattuu ja tapahtuu ja kotoisella Harjulla on tähän asti menty yli kolmen ja puolen maalin keskiarvolla.

Myös vierailevalla Ilveksellä on vielä paljon pelattavaa. Joukkue taistelee tosissaan mitaleista ja onkin ottelun selvä suosikki. Myös Jarkko Wissin tupsukorvat ovat olleet loppukaudesta varsin viihdyttävä nippu, sillä maaleja on kolissut molemmissa päissä kenttää. Tästä ottelusta joukkue tarvitsee ehdottomasti voiton pitääkseen asemansa mitalitaistossa, joten tasatilanteessakaan tuskin isommin varmistellaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
10bet bonuskoodi ja arvostelu
5.60
4.15
1.55

Ennakkoon luvassa on erittäin viihdyttävä ottelu. Molemmat joukkueet joutuvat jahtaamaan maaleja alusta asti, sillä tasapeli ei kelpaa kummallekaan. Vähintään kolmelle maalille tarjolla oleva huippukerroin 2.18 LeoVegasilta kelpaa mainiosti peleihin, osuma on luvassa lähes joka toinen kerta.


Comments