Veikkausvihje

NHL:n perjantain vastaisen yön kierroksella katsastetaan asetelmia San Josesta, jossa Sharks isännöi Buffalo Sabresia. Umpisurkeasti kautensa aloittaneista joukkueista voittojen tielle palaa tänään Sharks, jolle 10Bet antaa kertoimeksi todella maukkaat 2.00.

Ei vielä tiliä 10Betillä? Klikkaa alta ja nappaa 100€ talletusbonus bonuskoodilla *FIN100*!

Ikääntyvä San Jose on kohdannut kahdessa ensimmäisessä ottelussa Philadelphian ja paikallistavastustaja Los Angelesin. Molemmista otteluista on tuloksena ollut tappio ja etenkin kotiottelu Kingsiä vastaan oli hailaumalta pelillisesti pohjanoteeraus. Menestymään tottunut joukkue ei kesällä kokenut erityisen suuria muutoksia, joskin pitkään seuraa edustaneen Patrick Marleaun siirto Torontoon kirpaisi joukkueen syvyyttä.

Kestoluuseriksikin tituleerattu Buffalo lähti kauteen kovin odotuksin. Jack Eichel on vuoden vanhempi, jonka lisäksi se sai hankittua etenkin heikkoon puolustukseensa vahviketta Viktor Antipinin, Nathan Beaulieun sekä Marco Scandellan muodossa. Valitettavasti vahvistukset eivät ole kelkkaa onnistuneet kääntämään, joskaan aivan kaikkea ei heidän harteilleen voi sysätä. Erityisen suurissa ongelmissa on ollut mielipiteitä jakava Rasmus Ristolainen, jonka suoritustaso on peliminuutteihin nähden ole mairitellut.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
10bet bonuskoodi ja arvostelu
2.00
4.00
3.35

Illan kamppailussa huomio kannattaa kiinnittää San Josen kokeneisiin tähtiin, kuten Brent Burnsiin, Joe Thorntoniin sekä Joe Pavelskiin. Miehet ovat saaneet rankasti rapaa alkukauden heikoista esityksistään, eikä suurikaan tasonnosto olisi erityisen suuri yllätys. Varsinkin viime kaudella pakkien maalipörssin näytöstyyliin voittaneen Burnsin varastossa on huomattavasti alkukauden esityksiä isompiakin tykkejä.

Pelejä miettiessä perustasoltaan huomattavasti vahvempi Sharks on ehdoton valinta. Martin Jones antaa joukkueelle pienen edun maalivahdeissa, jonka lisäksi koti- ja materiaalietu tekee ottelusta ennakkoon yhden joukkueen show’n. 10Betin loistotarjous 2.00 on aavistuksen muuta markkinaa korkeampi ja se kelpaa mainiosti peleille arvion huidellessa 55% tietämillä.


Comments