Veikkausvihje

Italian ja Ruotsin kohtaamisesta poimitaan peleihin kotijoukkueen pallonhallintaa. Ruotsilla ei ole mitään haluja ottaa pelivälineen hallintaa itselleen, ja odotammekin Italian dominoivan tilastoja suvereenilla tavalla. Avausottelussa Italia vei hallinnan passiivisesta avausjaksosta huolimatta 64-36, nyt odotamme luvun olevan vähintään samalla tasolla.

Unibetin kohde Italia yli 61.5 % kelpaa peleihin kertoimella 1.65.

Rakkaassa länsinaapurissamme Ruotsissa jännitetään tänä iltana ensimmäistä MM-kisapaikkaa sitten vuoden 2006 Saksan MM-kisojen, joissa Blågult eteni alkulohkosta jatkoon vain hävitäkseen Saksalle maalein 2–0 ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Avausottelussa veikkasimme vähämaalista ja tasaista taistoa, ja sellainen myös nähtiin. Ruotsi vei avausjaksoa, oli toisella puoliskolla altavastaajana mutta onnistui kuitenkin nappaamaan elintärkeän 1–0-voiton vaihtomies Jakob Johanssonin 61′ peliminuutin maalilla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Asetelmat muuttuvat San Sirolle mentäessä selkeästi. Odotamme Italian olevan huomattavasti aloitteellisempi osapuoli heti ottelun alusta alkaen, toisin kuin perjantaina. Lopulta Italia piti palloa pitkälti toisen jakson totaalisen dominoinnin jälkeen 64 % peliajasta, ja me oletamme tämän luvun entisestään vain kasvavan.

Ruotsi ei elä pallonhallinnasta edes nimellisesti, vaan lähtee pitämään oman päänsä puhtaana ja iskemään vastaan kun paikka tulee, jos on tullakseen.

Me otamme peleihin Unibetin tarjoaman tilastovedon Italian pallonhallinta yli 61.5 % kertoimella 1.65.

Nukuimme parhaiden markkinoiden ohi, sillä kohde sai parhaimmillaan rajaksi 59.5 ja kertoimen 1.80:n tietämillä, mutta radikaaleista muutoksista huolimatta kertoimessa on edelleen ilmaa. Suurin riski kohteelle on Italian nopea ja useamman maalin johto, mikä voisi passivoittaa kotijoukkueen pelin ja pakottaa toisaalta Ruotsin muuttamaan pelitaktiikkansa kesken ottelun.


Comments