Veikkausvihje

SM-liiga palaa maajoukkuetauolta ryminällä. Me käännämme katseemme Tampereelle, jossa Ilveksen ja Kärppien väännöstä on odotettavissa vauhdikas ja maalirikas taisto pisteistä. Peleihin otetaan LeoVegasin huippukerroin 2.20 yli 5.5 maalille. Arviomme tälle lähentelee 50%:a, joten etua on välissä mukavasti.

Uusi asiakas LeoVegasilla? Nappaa alta mukaasi 50+10€ bonus!

Kärpät oli ennen taukoa sarjan kenties paras joukkue, eikä ole mitään syytä uskoa että pieni huili on vienyt isompaa terää pohjoisen pikkupedon otteista. Jos ei oululaisilla ollut kokoonpanonsa kanssa ongelmia ennen taukoakaan, niin valinnanvaraa piisaa vielä hieman enemmän kun myös Sami Anttila palaa loukkaantuneiden kirjoista pelikuntoiseksi. Kärppien ykkösketjusta on syksyn mittaan kirjoitettu jo kaikki tarpeellinen. Maajoukkuekiireiden jälkeen tukea soisi kuitenkin löytyvän loppusyksyn mittaan enemmän myös huippuvitjan takaa.

Ilveksen orastava nousu katkesi ennen taukoa tylysti kahden vierasottelun mahalaskuun. Kaksitoista maalia omiin antoi Karri Kivelle ajattelemisen aihetta tauon ajaksi. Yhden liikeen joukkue jo tekikin, kun takalinjoille pestattiin jämäkkä kanukkipakki Mark Flood. Suuren osan urastaan AHL:ssa luutinut puolustaja omaa jonkin verran kiekollista taitoa ja tuo jo laadukkaalla peruspelillään lisäarvoa tupsukorvien takalinjoille. Mitään sateentekijää miehestä on kuitenkin täysin turha odottaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Ilvekselle on pakko laskea tähän otteluun hieman lepoetua Kärppien maajoukkuekomennusten vuoksi, mutta kyllähän Kärpät silti selvä suosikki on. Tämä on markkinoillakin hyvin hallussa, mutta maaliodotus on laskettu turhan alas. Ilveksen verkko soi kovalla tahdilla, eikä maalivahtiongelman ratkaisijaksi pestattu Riku Heleniuskaan pysty ihmeisiin. Toisaalta myös Ilveksellä on varsinkin kotonaan kaikki eväät iskeä useampia maaleja, joten vaihteleva kamppailu lienee luvassa. Peleihin otetaan LeoVegasin kärkikerroin 2.20 yli 5.5 maalille.


Comments