Veikkausvihje

Viime yönä tykitettiin NHL:ssä osumat sekä sivustolla että Whatsapp-palvelussamme, johon napsahtaa joka ilta päivän paras pelivihje! Tänään iskemme kyntemme Montrealiin, jonne matkustaa idän suosikkeihin tällä kaudella kuuluva Columbus Blue Jackets. Otammekin pelelhin vierasjoukkuetta, jonka kertoimet ovat asteen liian korkealla. Kovimman hinnan Columbukselle saat LeoVegasilta, joka maksaa rahat takaisin 2.65- kertaisena.

Ei vielä tiliä LeoVegasilla? Klikkaa alta ja nappaa 50+10€ talletusbonus!

Todella hitaasti kautensa startannut Montreal on viime aikoina piristynyt kummasti, eritoten nuoren Charlie Lindgrenin otettua torjuntavastuu Carey Pricen loukkaantumisen ajaksi. Viidessä ottelussaan neljä voittoa torjunut nuorukainen on vastannut huutoon todella hienosti, joskin myös joukkueen pelaaminen on kapteeni Max Paciorettyn johdolla ottanut reippaita steppejä eteenpäin. Positiivinen asia on ollut myös Jonathan Drouinin soveltuminen sentteriksi, sillä allekirjoittanut mukaanlukien moni piti pientä kanukkia lähes puhtaana laitahyökkääjänä NHL-tasolla.

Blue Jacketsin tarina sen sijaan on jatkunut pitkälti siitä mihin se viime keväänä jäi. Vahvasti läpi kauden kulkenut juna koki ainoan heikon vaiheensa ennen edellistä Detroit- voittoa, kun se hävisi harvinaisesti peräti neljä ottelua putkeen. Parhaiten joukkueesta on odotetusti onnistunut venäläishyökkääjä Artemi Panarin, joka on ilman tutkapariaan Patrick Kanea pelannut lähes piste per peli tahdilla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Illan otteluussa Columbus on meidän papereissamme ohut suosikki, etenkin jos Price ei vielä tee paluuta tolppien väliin. Lindgrenin hauis ei millään riitä vertailussa Sergei Bobrovskya vastaan, jota voi hyvällä omallatunnolla kutsua tällä hetkellä maailman parhaaksi maalivahdiksi. Ainoa Montrealin puoleen kääntyvä yksityiskohta on ylivoima,jossa Columbuksen touhu on ollut selkeästi NHL:n huonointa.

Parhaan arvon vieraille saat LeoVegasilta, joka maksaa rahat takaisin 2.65 kertaa panoksen. Kokonaisarviomme sinitakkien suoralle voitolle on hieman päälle 40%, joten kohde on ehdoton valinta peleihin liigan ja futiksen MM-karsintojen oheen.


Comments