Veikkausvihje

Illan toiseen NHL-vihjeeseen otamme agendalle Edmonton Oilersin ja Philadelphia Flyersin väännön. Ottelun 1×2- kertoimet ovat kohtalaisen hyvin kohdallaan, joten paras pelivalinta löytyy tässä tapauksessa vähämaalisen ottelun puolella. Parhaan kertoimen alle 5.5 maalille tarjoaa Guts, jonka 1.95 on aivan markkinoiden kärjessä.

Ei vielä tiliä Gutsilla? Klikkaa alta ja tuplaa ensitalletuksesi 100€ saakka!

Kummankaan joukkueen kausi ei ole ollut varsinaista juhlimista, sillä joukkueet löytyvät konferenssiensa viimeisten joukosta. Etenkin Edmontonin osalta tätä voi pitää jonkinasteisena yllätyksenä, sillä joukkuetta pidettiin monissa papereissa lännen ykköshevosena kevään taisteluja silmällä pitäen. Luonnollisesti niin Oilersilla kuin Flyersilla on vielä oiva mahdollisuus parantaa sijoitustaan reippaasti, joskin jonkinnäköistä voittoputkea saisi tulla mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Ainakaan Phillyn tapauksessa tällaisesta ei ole ollut enteitä, sillä ennen edellisottelun voittoa Calgarystä ryhmä poistui häviäjänä kentältä peräti kymmenessä ottelussa peräjälkeen. Joukkue on todella vahvasti ykkösketjunsa varassa, sillä esimerkiksi Wayne Simmondsin pistetuotanto on hiipunut lähes totaalisesti hienon alun jälkeen. Toinen pettymys on ollut kakkosvaraus Nolan Patrick, jonka pistesarake näyttää kakkossentterin roolissa pelaavalle pelaajalle supervaatiomatonta kuutta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Samantyyppiset ongelmat ovat vaivanneet myös Edmontonia, joskin heidän osaltaan pistetuotanto on käytännössä kokonaan Connor McDavidin harteilla. Jesse Puljujärvi on kokoonpanoon noustuaan ollut jatkuvasti pirteä, ja mies kiittikin viime ottelussa Todd McLellania ykkösketjun paikasta täräyttämällä kaksi maalia. Pettymysten listaan voisi nimetä käytännössä kaikki ei- edellämainitut pelaajat, mutta erityisesti Oscar Klefbom ja Ryan Strome ovat olleet massiivisia pettymyksiä odotuksiin nähden.

Illan ottelusta on helppo povata käytännössä ykkösketjujen taistelua, josssa maaleja tuskin kovinkaan paljoa hedän takaa nähdään. Markkinat ovat hieman ylireagoineet Oilersin hulluttelu-otteluun Calgaryn kanssa, joten pienimaalisilla lopputulemilla on arvioidemme mukaan positiivinen odotusarvo. Parhaan pelin tarjoaa tällä kertaa Guts, joka maksaa rahat 1.95- kertaisena takaisin kaikilla alle 5.5 maalia sisältävillä lopputulemilla.


Comments