Veikkausvihje

E-lohkon trillerissä Liverpool ja Spartak pelaavat jatkopaikasta. Vierasjoukkue tarvitsee voiton ja on pakotettu hyökkäämään. Liverpool on todella kovassa maalivireessä, mutta puolustuspäässä on edelleen ongelmia. Nappaamme peleihin yli 3.5 maalia Unibetin kertoimella 1.93.

Tiistain UCL-vedoista ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Keskiviikkona haetaan osumaa Liverpoolista, jonne vieraaksi saapuu Spartak Moskova. E-lohkossa on vielä kaikki jatkon suhteen auki, sillä nappaamalla vierasvoiton tänään Spartak nousisi Poolin ohi. Jos Sevilla voittaisi samalla Mariborin, Pool pullahtaisi peleistä ulos.

Kaksikko tasasi pisteet Moskovassa maalein 1–1, mutta sittemmin Pool on saanut maalihanojaan auki. Paikkoja toki on tullu pelissä kuin pelissä, mutta viimeistely ontui syyskuun lopun ja lokakuun alun aikoihin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.21
7.80
14.80
1.25
7.25
13.75

Merseysiden derby kurkkii sunnuntaina Liverpoolin kalenterissa, ja on mahdollista että Jürgen Klopp harjoittaa rotaatioa. Mutta jatkopaikka ei ole kuitenkaan varma, joten emme jaksa uskoa kovin radikaaleihin muutoksiin. Joel Matip, Adam Lallana ja Nathaniel Clyne ovat ottelusta sivussa.

Odotamme Poolin olevan oma tehokas, viime viikkojen, itsensä. Pool oli jopa ylivoimainen Sevillassa, kunnes toisella puoliskolla tapahtui… jotain. Pool passivoitui ja puolustuksen virheet palasivat Anfieldin isäntien peliin karulla tavalla.

Parhaat ideat löytyvät maaleista. Pool on iskenyt kaikki kilpailut mukaan luettuna 36 maalia viimeiseen 10 otteluun, mikä on todella paljon. Samalla pienet ongelmat omassa päässä ovat jatkuneet.

Me nappaamme vauhdikkaaksi odottamassamme ottelussa peliin mukaan yli 3.5 maalia Unibetin kertoimella 1.93.


Comments