Veikkausvihje

Eilen haettiin NHL:ssä isoa yllätystä, joka jäi valitettavasti piippuun New York Islandersin urheasta taistelusta huolimatta. Ensi yön neljän ottelun kierroskelta käsittelyyn otetaan kanadan joukkueiden tulikuuma derby, jossa Calgary Flames haastaa Torontossa Maple Leafsin. Peleihin otetaan levännyttä kotijoukkue Torontoa, jolle Guts tarjoilee kertoimeksi muikean 2.10.

Ei vielä tiliä Gutsilla? Klikkaa alta ja tuplaa ensitalletuksesi 100€ saakka!

Toronton kausi on ollut odotetun vahvaa tekemistä, kun Mike Babcockin suojatit ovat käytännössä koko kauden pysyneet itäisen konferenssin kolmen parhaan joukkueen joukossa. Laaja materiaali ilman suurempia heikkouksia on yhtälönä toimiva, vaikka torontolaismedia haikaileekin kovasti esimerkiksi rightin puolustajaa pariksi hienoa kautta pelaavalle Morgan Riellylle.

Joukkueen selkeä vahvuus on sen superlaaja hyökkäys, jonka timanttina häärii NHL:n parhaiden pelaajien joukkoon reilussa kaudessa noussut Auston Matthews. Amerikkalainen on nuoreksi pelaajaksi lähes absurdin hyvä myös puolustussuuntaan, ja pelaakin useimmissa otteluissa menestyksellä vastustajan parasta ketjua vastaan. Toinen hienoa shutdown peliä pelaava sentteri joukkueella on aliarvostettu Nazem Kadri, joka on jälleen matkalla hulppeaan maalimäärään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Myös Calgary on pikkuhiljaa tekemässä uutta tulemistaan, mutta viime aikoina meno on yskinyt yllättävän paljon.Johnny Gaudreau taistelee tällä kaudella täysipäisesti jopa pistepörssin voitosta, eikä Sean Monahankaan ole missään tapauksessa heikosti esiintynyt. Illan ottelussa sen asetelmia heikentää kuitenkin huomattavasti kakkossentteri Mikael Backlundun poissaolo. Paljolti Kadriin verrattavissa oleva ruotsalainen on hänkin yksi NHL:n aliarvostetuimmista huippupelaajista, jonka arvo joukkueelle mitataan kaikkialla muualla paitsi pisteissä.

Backlundin poissaolon myötä Toronto nousee huomattavasti kertoimia suuremmaksi suosikiksi. Pelit napataan kiinni Gutsilla, joka maksaa kotivoitolla rahat takaisin mukavasti 2.10-kertaisena.


Comments