Veikkausvihje

Torstain ainoaan liigaotteluun jatketaan Kärppien kyydissä. Surkeassa lyönnissä oleva Sport tuskin saa ängettyä isompia kapuloita höyryjunan lailla etenevän Kärppien rattaisiin. Peleihin otetaan vieraiden vähintään kahden maalin voitto Mobilebetin huippukertoimella 2.30

Uusi asiakas Mobilebetilla? Klikkaa alta ja triplaa ensitalletuksesi 20€ saakka!

Kärpät pelaa viikon toisen vierasottelunsa. Torstainen Kuparisaari voisi tarjota Kaisaniemen ulkoilmafestivaalin jälkeen monelle joukkueelle mahdollisuuden suurempaankin ulospuhallukseen, mutta Kärppien osalta emme usko tähän. Lisäksi isäntä Sport on niin surkeassa vireessä, että vieraspainotteisesti mentäneen.

Sportin edellisestä voitosta on jo pieni ikuisuus, eikä syyttä. Joukkue pelaa paikoin ihan toimivaakin taistelulätkää, mutta jatkuvat virheet viisikko- sekä yksilötasolla antavat vastustajille illasta toiseen aivan liikaa huippupaikkoja. Tulikuuma Kärpät ei maaleihinsa montaa paikkaa tarvitse, joten vastus on tänään vaasalaisten kannalta mahdollisimman ikävä. Pieni positiivinen väre isäntien osalta on oivalliseen liitoon yltynyt Antti Kalapudaksen johtama nuorisoketju.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Kärpät on tällä hetken sarjan paras joukkue. Huikean ykkösketjun takaakin löytyy laatua ja tasaisuutta ja pakkiparitkin ovat jälleen tasapainossa, kun maajoukkuekutsun hienosta syksystään ansainnut Jani Hakanpää sai Teemu Kivihalmeen takaisin rinnalleen. Kärppien kokoonpanosta on vaikea löytää heikkoa lenkkiä ja pidämmekin pikkupetoja hieman kertoimiaan todennäköisempänä voittajana tänään Vaasassa. Peleihin haetaan vähän isompaa kerrointa Kärppien vähintään kahden maalin voitolla, Mobilebetin 2.30 kelpaa mainiosti.


Comments