Veikkausvihje

Torstain NHL-kierrokselta nousee esiin Buffalon ja Columbuksen underi. Buffalon hutera taival koki melkoisen pohjakosketuksen edellisessä ottelussa Winnipegiä vastaan ja tähän otteluun joukkue parantaa varmasti. Columbus puolestaan on saanut loppuvuoden syöksyn aisoihin tiiviillä puolustuspelillä, joten kaikkiaan pelin maaliodotus on varsin matala. Mobilebetin huipputarjous 1.75 alle 5.5 maalille otetaan torstaiyön jännäriksi.

Ei vielä tiliä Mobilebetilla? Mobilebet tarjoilee uusille asiakkaille muhkean 200% ensitalletusbonuksen 20€ asti, klikkaa omasi alta.

Phil Housleyn Sabres kärsi nöyryyttävän 4-7 kotitappion tiistaina Winnipegille. Seuraavana päivänä mediaan levisi kuvaa joukkueen harjoituksissa jossa meno oli todella hurjaa, niin hyvässä kuin pahassa. Vaikka joukkueen laatu ei tästä mihinkään parane, hyvänä herättäjänä alkuviikon tapahtumat saattavat Sabresille toimia. Pudotuspelipaikasta ei tarvitse enää haaveilla, mutta ammattiylpeyttä joukkueelta odotetaan. Tänään on ensimmäinen tilaisuus näyttää kotiyleisölle uutta taistelevampaa ilmettä. Myös aloittava maalivahti vaihtuu, kun Columbusta vastaan lähdetään Linus Ullmarkin johdolla.

Sinitakit oikaisivat loppuvuoden vapaapudotuksen tyylillä. Vierasvoitot Dallasista ja Torontosta sekä kotivoitto Floridasta olivat sitä tiivistä Columbus-peliä, jota joukkue parhaimmillaan pelaa. Joukkue ei alkukaudesta ole päästänyt kertaakaan yli kahta maalia omiin ja vaikea on nähdä Buffalonkaan kovin montaa kertaa verkkoja heiluttavan. Sergei Bobrovsky maalillaan on ollut vakuuttava. Columbus pelaa myös huomena, joten back-to-back matsien ensimmäisestä osasta koitetaan selvitä mahdollisimman helpolla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Buffalo ei enää alemmaksi pääse, joten odotamme kehiin ainakin taistelevaa kotijoukkuetta. Valitettavasti laatua ei Jack Eichelin takaa liikaa löydy, joten hyökkäysvoima ei päätä huimaa. Hyvällä puolustustaistelulla Sabres voi kuitenkin kamppailla myös pisteistä. Blue Jackets loistaa niinikään lähinnä puolustamisellaan. Kaikkiaan pidämme ottelua selvästi kertoimiaan vähämaalisempana ja kun edellisen matsin murskajaiset ovat nostaneet linjoja, otetaan vastapalloon peleihin Mobilebetin erinomainen kerroin 1.75 alle 5.5 maalille.

 


Comments