Veikkausvihje

Naiset aloittavat Ruhpoldingin kisaviikon 15 kilometrin henkilökohtaisella kisalla. Me otamme peleihin huippukuntoa lähestyvän Dorothea Wiererin selvästi heikompaa ampujaa Justine Braisazia vastaan. LeoVegasin kärkikerroin 1.75 italialaiselle kattaa riskin komeasti.

Ei vielä tiliä LeoVegasilla? Nappaa alta mukaan 50+10€ ensitalletusbonus.

Ampumahiihtosirkus siirtyi Oberhofin sumuista Ruhpoldingin “paratiisiin”. Tyyni ja selkeämpi keli sekä kiertueen komeimmat puitteet tulevatkin tarpeeseen, sillä palautumiseen ei juuri ole jäänyt aikaa. Moni tämänkin päivän kärkipään naisista kilpaili vielä sunnuntaina Oberhofin viestissä, joten valmistautumisen kanssa saa olla tarkkana. Maailmancupia leikkikenttänään tällä kaudella pitänyt Anastasia Kuzmina saa tässä hieman etua, sillä Slovakia ei viestissä kisannut.

Dorothea Wierer vakuutti Oberin vaikeissa oloissa varsinkin ammunnallaan. Sprintin yksi sakko ja takaa-ajon puhdas peli olivat oiva näyttö. Myös hiihtovauhti on paranemaan päin, vaikkakaan tässä Wierer ei pärjää aivan huippunimille. Ranskan Justine Braisaz ei puolestaan ole ammunnassaan loistanut. Oberin viisi sakkoa jatkoivat Annecyn ja Hochfilzenin epävarmoja otteita. Kun treeniaikaa ei käytännössä tässä välissä ole, isompien tekniikkavirheiden korjaaminenkin on käytännössä mahdotonta.

Braisaz on parista hieman parempi hiihtäjä, mutta Wiererin varmempi ammunta tekee nousuvireisen italialaisen parin selväksi suosikiksi. Uskomme Wiererin olevan maalissa edellä lähes kaksi kertaa kolmesta, joten LeoVegasin huippukerroin 1.75 otetaan yhdeksi keskiviikon tukipilareista.


Comments