Veikkausvihje

Bundesliigassa palataan talvitauolta todellisen huippumatsin merkeissä, kun Leverkusen saa vastaansa Bayern Münchenin. Molemmat joukkueet ovat oivassa vireessä, mutta rohkenemme kyseenalaistaa ottelun maaliodotuksen. Me uskomme hieman markkinoita varovaisempaan ja vähämaalisempaan otteluun, semminkin kun vieraiden ykköspyssy Robert Lewandowski on sivussa. Peleihin siis Mobilebetin huippukerroin 1.96 vaihtoehdolle alle 3 maalia.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee uusille asiakkaille muhkean 200% ensitalletusbonuksen 20€ asti, klikkaa omasi alta.

Tästä ei enää perjantai-illan viihde paljoa parane! Kovakuntoiset saksalaisjätit palaavat pieneltä tauolta tositoimiin ottelussa, joka heti kärkeen määrittää alkuvuoden suuntaa. Bayern johtaa sarjaa suvereenisti ja on voittanut seitsemän viime otteluaan kaikki kilpailut mukaanlukien. Ilman huolia ei Baijerin ylpeys kuitenkaan uuteen vuoteen pääse. Hyökkäyksestä puuttuu sarjan maalikärki Robert Lewandowski ja puolustuksesta tärkeä Mats Hummels. Laitapakki Joshua Kimmich on kärsinyt sairastelusta ja saattaa olla penkillä. Maalilla Sven Ulreich jatkaa Manuel Neuerin tuuraamista ja sivussa on toki edelleen myös keskikentän Thiago.

Tokihan Bayern poissaolijoiden tilalle paikkaajat löytää, mutta totuttelemista tilanteessa riittää. Varsinkin kärkeen todennäköisesti istutettava tuore hankinta, uusvanha tuttavuus Sandro Wagner, on vielä kysymysmerkki. Toista kertaa Bayerniin saapuva kärki on varsin erityylinen pelaaja kuin Lewandowski ja nähtäväksi jää, miten nopeasti isokokoisen ja röyhkeän möyrijän parhaita avuja saadaan hyödynnettyä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Leverkusenin tilanne on paljon parempi. Heiko Herrlich pääsee valitsemaan kokoonpanoon terveestä miehistöstään. Me odotamme Herrlichin lähtevän aavistuksen varovaisemmalla taktiikalla murtamaan vieraiden hallintaa ja pyrkimään iskemään enemmän vastaan.  Suomalaisväriä otteluun, tai ainakin vaihtopenkille, tuo Leverkusenin Joel Pohjanpalo, joka tosin on vähäisen peliajan vuoksi lähtökuopissa seurassa.

Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen ottelu kahden suurseuran välillä. Maaleja ja huippupaikkoja janoavat saattavat tosin pettyä. Bayern hallitsee palloa ja Leverkusen pyrkii iskemään vastaan. Vieraiden paketti on lisäksi sen verran muutoksessa, ettei hieman normaalia rauhallisempi tahti yllättäisi yhtään. Kun tasapelikään ei kummallekaan osapuolelle olisi ollenkaan huono tulos, emme usko mihinkään sen suurempiin maalijuhliin. Pidämmekin korkeintaan kolmeen maaliin päätymistä hieman todennäköisempänä kuin sen ylitystä. Mobilebetin kärkikerroin 1.96 siis kupongille.


Comments