Veikkausvihje

Perjantain ainoassa liigamatsissa kohtaavat Pelicans ja Ilves. Pelicans on perinteisesti tupsukorville varsin vaikea vastus eikä tänäänkään ole Isku Areenalta isompia tuliaisia Tampereelle luvassa. Pelicans voittaa ottelun varsinaisella peliajalla lähes 60% ajasta, joten LeoVegasin huippukerroin 1.83 mahtuu mainiosti perjantain peleihin.

Ei vielä tiliä LeoVegasilla? Nappaa alta mukaan 50+10€ ensitalletusbonus.

Pelicansin pisteputki päättyi tiistaina Lappeenrannassa SaiPa:n vieraana 4-2 tappioon. Lahtelaisille tarjottiin tuossakin ottelussa riittävästi mahdollisuuksia vaikka voittoon asti, mutta tällä kertaa isännät olivat terävämpiä varsinkin erikoistilanteissa ja sota-alueella maalin edessä. Tappio tarjosi Pelicansille oivan herätyksen siihen, että viime aikojen hyvät otteet eivät yksinään riitä vaan joka pelissä on jätettävä kaikki jäälle.

Ilveksen peleissä on sattunut ja tapahtunut omiksi tarpeiksi. Välillä joukkue on johtanut usealla maalilla vain hukatakseen johdon hetkessä, toisinaan tasoihin on tultu pitkältäkin takamatkalta. Yritystä ja luonnetta joukkueen pelissä on, mutta materiaali ei oikein tahdo riittää. Pudotuspelijuna taisi mennä jo lopullisesti, loppukausi pelataan lähinnä kunniasta ja työpaikoista. Huomionarvoinen seikka on myös joukkueen maalivahtipeli, kaksikosta Antti LehtonenRiku Helenius kumpikaan ei ole vakuuttanut, joskaan joukkueen paikoin kaoottinen puolustuspeli ei ole tehnyt vahtien elämää helpoksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Pelicansin vahva neljän ketjun myllytys vastaan Ilveksen sekava viisikkopeli kuulostaa vaaralliselta yhtälöltä tupsukorvien kannalta, varsinkin vieraskaukalossa. Olisimme varsin yllättyneitä jos sarjan huonoin vierasjoukkue Ilves pysyisi kyydissä loppuun asti. Toki sekin omat paikkansa saa ja kuumien johtotähtiensä Sami Sandellin, Tapio Laakson ja Teemu Rautiaisen johdolla voi hyvinkin iskeä myös maaleja. Runsasmaalisissa pelivalinnoissakaan ei ole mitään vikaa, mutta varmin valinta on kotivoitto LeoVegasin mahtavalla kertoimella 1.83.


Comments