Veikkausvihje

Ruhpoldingin perjantain ohjelmassa on miesten viesti. Viime viikon “varamiesviestien” jälkeen joukkueet lähtevät Ruhpoldingin kisoihin lähes poikkeuksetta parhailla ryhmillään, onhan kyseessä viimeinen viestikilpailu ennen olympialaisia. Venäjällä on heittää kehiin vahva joukkue, emmekä usko Tshekillä olevan viime aikojen piristymisestään huolimatta juuri mahdollisuuksia tässä parissa. Unibetin huippukerroin 1.72 kuuluu yli kaksi kertaa kolmesta osuvana perjantain runkokohteisiin.

Ei vielä tiliä? Kohdista alta tähtäimesi Unibetille ja kotiuta 100% ensitalletusbonus 100€ asti!

Viestissä on useamman kerroksen väkeä. Ylivoimainen suosikki on Norja, jolle riittää perustasoa hieman heikompikin suoritus voittoon, niin vahva joukkue vuonomaalla on. Etukäteen Saksa ja Ranska kisaavat himmeämmistä mitaleista, mutta viestissä yllätyksille on aina sijansa.

Venäjä oli jo Oberhofin viestissä viime viikolla liikkeellä hyvällä joukkueella tuloksenaan neljäs sija. Tähän joukkue vaihtaa kakkososuudelle Maxim Tsvetkovin korvaamaan Alexander Loginovin, jonka ampuminen Oberissa liikkui surkean ja säälittävän välimaastossa. Alexei Volkov ja Anton Babikov olivat vahvoja viime viikon viestissä ja ankkuri Anton Shipulin parantanee tähän. Nappisuorituksella Venäjä taistelee palkintopallisijoista.

Tshekki joutuu tuleen heikommalla nipulla, joskin Ruhpoldingin normaalimatkan kisa sujui tshekeiltä loistavasti. Avausosuuden Ondrej Hosek sen sijaan on kisaillut lähinnä IBU Cupissa ja on iso kysymysmerkki. Oberhofin tapaan tshekki tuskin tällä kerralla kierroksella varvataan, mutta Ondrei MoravecMichal Krcmar sekä Michal Slesinger taitavat olla tekemättömän paikan edessä mitä mitalisijoihin tulee.

Meidän papereissamme Venäjä erottuu tässä parissa selvästi edukseen. Näemme Venäjän olevan edellä karvan yli kaksi kertaa kolmesta, joten Unibetin huippukerroin 1.72 on syytä ottaa talteen välittömästi.

 


Comments