Veikkausvihje

NHL:n euro-prime timessa iskevät yhteen Rangers ja Islanders. Me pidämme isäntiä selvästi vahvempina ja uskomme Rangersin vahvistavan voitolla asemiaan itäisen konferenssin playoff-taistossa. Gutsin tarjoama markkinoiden kärkikerroin 2.25 kotivoitolle otetaan lauantain peleihin välittömästi.

Ei vielä tiliä Gutsilla? Klikkaa alta mukaan 100% ensitalletusbonus 100€ asti.

Molemmat joukkueet pääsevät paikallistaistoon viiden päivän tauolta. Ottelu on molemmille myös erittäin merkittävä, sillä joukkueet kamppailevat samoista sijoista idän pudotuspeliviivan tuntumassa. Rangers on kaksikosta huomattavasti paremmassa vireessä, Islandersin voitto ennen taukoa oli joukkueen ensimmäinen kuuteen peliin. Rangersille tämä ja kaksi seuraavaa peliä ovat varsin kriittisiä, sillä kaikissa vastassa on juuri viivan alapuolella majailevat joukkueet.

Rangers on myös kokoonpanojen osalta edellä lauantain herkkupalassa. Isänniltä ainoa merkittävä poissaolija on sentteri Kevin Hayes. Islandersilta sivussa sen sijaan ovat ainakin hyökkääjät Josh Bailey ja Andrew Ladd sekä puolustaja Johnny Boychuk. Myös maalivahtiosastolla etu on isännillä, jonka luukulla on Rangers-ikoni Henrik Lundqvist. Isles saattaa tässä peluuttaa kakkosvahti Thomas Greissiä, mutta on maalissa sitten Greiss tai Jaroslav Halak, laskemme selvän edun Rangersille.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Rangers on joukkueista parempi, sillä on kotietu sekä loukkaantumisten puolesta parempi tilanne. Paljon enempää ei voi pelivalinnan perusteeksi vaatia, joten otetaan välittömästi kupongille isäntien suora voitto Gutsin mahtikertoimella 2.25. Pidämme tätä lähes kerran kahdesta osuvana huippukohteena, joten nyt on syytä olla nopea.


Comments