Veikkausvihje

NFL:n divisioonakierros potkaistaan käyntiin Philadelphiassa myöhään lauantaina Suomen aikaa kun paikallinen Eagles saa vastaansa Atlanta Falconsin. Kaksi kovaa puolustusta, yskivät hyökkäykset sekä pudotuspelien paine laskee ottelun pisteodotusta selvästi ja meidän pelivalintamme onkin alle 40.5 pinnaa Unibetin mahtikertoimella 1.95.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa kauttamme uusille asiakkaille muhkean 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti, koppaa omasi alta.

 

Eagles voitti koko NFC:n runkosarjan, mutta lähtee silti ensimmäiseen peliinsä ennakkoon altavastaajana, mikä on historiallista. Syynä tähän on tietysti pelinrakentaja Carson Wenzin loukkaantuminen joulukuun alkupuolella. Wenzin tuuraaja Nick Foles ei ole samaa tasoa ja yhdessä Wenzin poistumisen myötä useimmat tahot uskovat myös Eagles Super Bowl-haaveiden kaatumiseen. Joka tapauksessa joukkueella on edelleen erinomainen puolustus sekä riittävän hyvä hyökkäys yltää vähintään ensi viikon konferenssifinaaliin. Myös lepoetu on vahvasti isäntien puolella.

Eaglesin takakenttä on ollut yhtä suurta sekamelskaa viime ajat, mutta nyt tilanne vaikuttaa selvemmältä. Kesken kauden saapunut keskushyökkääjä Jay Ajayi on selkeä ykköshevonen ja tiedossa on parikymmentä kantoa. Atlantan vahvaa juoksupuolustusta vastaan ei ole mukava juosta, mutta Eagles on osin pakotettu tähän. Laitahyökkääjäosastolta ei Eagles voi liikoja odottaa, veteraanit Alshon Jeffery ja Torrey Smith eivät edusta sitä vaarallisinta kastia tällä osastolla. Osansa on toki myös Folesin keskinkertaisella heittokädellä. Sen sijaan lyhyitä heittopelejä Zach Ertzin ja Nelson Agholorin suuntaan lienee luvassa runsaammin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Falcons yllätti edellisellä kierroksella Ramsin ja osoitti hieman viime kauden tapaista tasonnostoa pudotuspeleihin. Ihan viime kauden Super Bowliin yltäneen joukkueen veroinen ryhmä ei tänä vuonna ole, mutta konferenssifinaaliin asti silläkin on täydet saumat. Iso tekijä Falconsin tulevaisuuden kannalta on tuttuun tapaan pelinrakentaja Matt Ryanin ja tähtilaituri Julio Jonesin yhteys. Myös Mohamed Sanu saattaa olla urakkahommien äärellä, semminkin kun Atlantan normaalin pelisuunnitelman kulmakivet, takakentän Devonta Freeman ja Tevin Coleman saavat vastaansa Eaglesin sarjan parhaimmistoon kuuluvan puolustuksen.

Me odotamme tasaista vääntöä jatkopaikasta, ottelu saattaa hyvin ratketa vasta viimeiseen draiviin. Molempien joukkueiden erinomaiset puolustukset pitävät huolta siitä, ettei pisteillä todennäköisesti mässätä. Otetaan siis tähän huippukiinnostavaan kamppailuun jännäriksi alle 40.5 pistettä Unibetin kärkikertoimella 1.95.


Comments