Veikkausvihje

Naisten yhteislähtökilpailu päättää hienon ampumahiihtoviikon Ruhpoldingissa. Ja mikä parasta, suomalaisväriä on luvassa kärkitaistoon. Eilisen viestin väliin jättänyt Kaisa Mäkäräinen on oivassa viressä ja peleihin otetaankin erinomainen pariveto Slovakian Anastasia Kuzminaa vastaan. Maailmancupia johtava Kuzmina on ensimmäistä kertaa tällä kaudella näyttänyt hienoista hyytymistä, joten pidämme suomalaisässää suosikkina tähän pariin. Unibetin 2.10 Mäkäräiselle riittää mainiosti.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa kauttamme uusille asiakkaille muhkean 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti, koppaa omasi alta.

Mäkäräinen oli torstain normaalimatkan kisassa hienosti hopealla vain yhdellä sakolla. Puhtaasti ampunut Italian Dorothea Wierer oli lopulta vain 13 sekuntia nopeampi, joten ei Mäkäräisen hiihtovauhtikaan huonoa ollut. Toki Ruhpoldingin profiili ei ole Kaisalle optimaalinen, mutta selvästi vauhti on nousussa. Eilisen viestin Mäkäräinen jätti väliin, joten akut ovat jälleen täynnä virtaa.

Kuzmina on näyttänyt pitkästä aikaa tavalliselta kuolevaiselta Ruhpoldingissa. Normaalimatkan kolme ja viestin kaksi ohilaukausta kertovat ammunnan olevan vaihteeksi hieman hakusessa. Hiihtovauhti on kuitenkin edelleen aivan erinomaista, tästä osoituksena normaalimatkan yhdeksäs sija hudeista huolimatta. Myös eilisessä viestissä hiihto kulki hyvin.

Etukäteen arvioituna tämä pari on erittäin tasainen. Kuzmina on paremmassa hiihtovauhdissa, mutta Mäkäräinenkin parantaa hiihtoaan ja on ampunut slovakialaista paremmin. Myös eilisestä viestistä on pakko hieman rokottaa Kuzminaa. Pidämme suomalaista aivan hienoisena suosikkina tähän pariin, joten Unibetin hyvä kerroin 2.10 Mäkäräiselle otetaan sunnuntain kupongille.

Huom. Kisa alkaa 15:30 ja näkyy tuttuun tapaan suorana Ylen TV2:ssa. 


Comments