Veikkausvihje

Sunnuntaina on tarjolla todellista futisherkkua, kun Anfieldilla iskevät yhteen Liverpool ja Manchester City. Tappioton City on tänään kauden kovimman paikan edessä ja nykykuntoinen Liverpool voikin (Philippe Coutinhon lähdöstä huolimatta) olla juuri se joukkue, joka katkaisee Pep Guardiolan miehistön putken. Mielestämme City on asetettu vieraissa liian suureksi suosikiksi, joten otetaan peleihin Liverpool +0 LeoVegasin fantastisella kertoimella 2.25. Tasapelillä panos palautuu.

Ei vielä tiliä? LeoVegas tarjoaa uusille asiakkailla kauttamme erinomaisen 50+10€ ensitalletusbonuksen, nappaa omasi alta.

Manchester City ei ole Anfieldilla voittanut viiteentoista vuoteen (!), eikä se helppoa ole tänäänkään. Vaikka ongelmatapaus Coutinho lähti Barcelonaan, löytyy Liverpoolilta edelleen rutkasti tulivoimaa ja nyt joukkue on taatusti myös yhtenäisempi. Tärkein uutinen Anfieldin isännille on maalitykki Mohamed Salah’n paluu täyteen kuntoon loukkaantumisen jälkeen. Muutenkin Poolilla on ollut yli viikko aikaa palautella ja valmistautua juuri tähän otteluun, mikä antaa hienoisen edun viikolla cupia pelanneeseen Cityyn nähden. Jättihankinta Virgil van Dijk tekee tänään Valioliigan debyyttinsä punaisten alakerrassa.

City johtaa sarjaa viidellätoista pisteellä ja on käytännössä jo varmistanut mestaruuden. Tappiotta sarjassa tähän asti edennyt ryhmä voitti näiden joukkueiden aiemmin kohtaamisen syksyllä Etihadilla 5-0, joten hampaankolossa on Liverpoolilla tavaraa. Hurja 30 ottelun tappioton putki Valioliigassa saattaakin tänään kokea kolauksen. City joutuu tuleen ilman ykköshyökkäjäänsä, kun brassikärki Gabriel Jesus parantelee polvivaivaansa. Myös David Silvan pelikunto on hienoinen kysymysmerkki. Alakerrasta puuttuu varmuudella kapteeni Vincent Kompany.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Kello 18:00 alkaen on syytä raivata kalenteri tyhjäksi, kääntää vastaanotin Valioliiga-taajuudelle ja nauttia huippuviihteestä. Nyt jos koskaan on Liverpoolin sauma horjuttaa sarjakärkeä. Pool on mainiossa vireessä eikä ole kotonaan hävinnyt aikoihin. Joukkueella on myös paljon todistettavaa syksyn höykytyksen jäljiltä, joten motivaatiota ei tarvi erikseen hakea. Pidämme joukkueita etukäteen paljon kertoimiaan tasaisempana taisteluparina, joten LeoVegasin mahtikerroin 2.25 vaihtoehdolle Liverpool +0, jossa tasurilla panos palautuu, maistuu erinomaisesti.


Comments