Veikkausvihje

NFL:n divisioonakierrosta jatketaan ottelulla Pittsburg Steelers-Jacksonville Jaguars. Ottelussa on paljon samaa, kuin eilisessä Eagles-Falcons taistossa ja lääkkeemmekin on samaa sorttia. Gutsin alle 41.5 pisteelle tarjoama kerroin 1.90 otetaan kiinni välittömästi. Kaksi aivan eliittipuolustusta sekä varsinkin Blake Bortlesin johtaman Jaguars-hyökkäyksen haparointi yhdistettynä playoffien jännitykseen on oiva resepti vähäpisteiselle taistolle.

Ei vielä tiliä Gutsilla? Klikkaa alta mukaan 100% ensitalletusbonus 100€ asti.

Steelers on ottelun suosikki ja aivan aiheesta. Joukkueen avainpelaajat ovat saaneet bye-viikon ansiosta levätä ja joukkueen materiaali on muutenkin selvästi monipuolisempi. Oma osansa on tähtilaituri Antonio Brownin paluulla loukkaantumisen jäljiltä. Vaikka Brown ei täydessä pelikunnossa olekaan jo läsnäolo on tärkeää, sillä sarjan paras laitahyökkääjä sitoo automaattisesti puolustajia itseensä. Joukkueen toinen tähti, keskushyökkääjä Le´Veon Bell, puolestaan on täydessä iskussa ja mitä todennäköisimmin melkoisen urakkaehtoon edessä.

Jaguarsin puolustus on kuitenkin aivan sarjan eliittiä. Varsinkin puolustuksen takakenttä on timanttia, joten Brown, JuJu Smith-Schuster ja kumppanit joutuvat hakemaan koppeja hankalassa ympäristössä. Kun myös vieraiden juoksupuolustus on parantunut selvästi, osin kesken kauden hankitun Marcell Dareus’n ansiosta, voi Ben Roethlisbergerin johtamalle Steelers-hyökkäykselle ennakoida hyvällä syyllä nihkeää matsia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Jos on vieraiden puolustus kova niin samaa voi sanoa Steelersin vastaavasta. Jaguarsin pelinrakentaja Blake Bortles ei myöskään missään vaiheessa ole näyttänyt erityisen vahvalta, lähinnä Jags on pärjännyt Bortlesista huolimatta. Tästä voi tehdä helpon johtopäätöksen, että vieraiden hyökkäyspelin sydän on tänäänkin keskushyökkääjä Leonard Fournette. Jos Steelersin puolustuksessa jossain on tilaa, niin juoksupuolella. Fournette ei kuitenkaan ole ollut ihan niin hyvä, kuin mitä syvempään playoff-menestykseen vaadittaisiin.

Luvassa on fyysinen sota ja melkoinen möyrintä jatkopaikasta. Molempien joukkueiden erinomaiset puolustukset pitävät huolen siitä, että pisteillä ei juhlita. Steelers on ennakkoon edellä, muttei ehkä kuitenkaan markkinoiden mukainen lähes touchdownin veroinen suosikki. Varsinkaan, kun ottelun pisteodotus on erittäin matala. Paras pelivalinta on Gutsin mainio kerroin 1.90 alle 41.5 pinnalle. Illaksi Heinz Fieldille ennakoidut lähes kymmenen pakkasastetta eivät myöskään ole ollenkaan huono asia vedollemme.

 


Comments