Veikkausvihje

Chelsea on ajautunut yllättävään kurimukseen ja tänään voikin puhua jo lähes pakkovoitosta minikriisin katkaisemiseksi. Sinisten onneksi vastaan asettuu sarjan heikoin ryhmä West Bromwich, jonka tulevaisuus on suurella todennäköisyydellä keväällä sarjaa alempana. Ennen Mestarien Liigan pudotuspelejä sekä hankalia otteluita Valioliigassa tämä kuuluu matseihin, joka Antonio Conten miehistön yksinkertaisesti pitää voittaa. Tasoero on valtava, joten kelkan kääntyessä numerot voivat revetä reilustikin. Otetaan peleihin Chelsean vähintään kahden maalin voitto Mobilebetin hienolla kertoimella 2.09.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee uusille asiakkailleen muhkean jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa omasi mukaan alta.

Chelsean heikompi vire on käynnistänyt keskustelut Conten tulevaisuudesta joukkueen peräsimessä. Lähiaikojen ohjelmakaan ei tämän illan jälkeen näytä helpolta, sillä vastaan asettuvat Mestarien Liigassa Barcelona ja sarjassa molemmat Manchesterin joukkueet. Tämäniltaista voikin siinä valossa pitää pakkovoittona isännille, jotta ainakin sarjassa pysytään neljän parhaan vauhdissa.

Chelsea saa hieman apuja yläkertaansa, kun siirtorajalla Arsenalista tullut Olivier Giroud lienee ensimmäistä kertaa avauksessa. Alvaro Moratan poissaollessa Giroud on tärkeässä roolissa kärjessä. Muuten isännät saavat jalkeille vahvan ryhmän, tasoero illan vieraisiin tulee olemaan valtava.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.38
5.00
10.00

West Brom lähtee peliin taatusti inhorealistisella taktiikalla. Alan Pardew heittänee kymmenen miestä pallon alle ja toivoo saavansa vastaiskuista muutaman tilanteen. Valitettavasti vain vieraiden materiaalista ei löydy tarpeeksi taitoa tai nopeutta vaarallisiin harppuunoihin, joten vierasmaalia on tänään vaikea nähdä tapahtuvaksi.

Kovin yksipuolinen ottelu on tiedossa. Chelsealla riittää laatua päättää pallonhallintansa myös maaleihin näin heikkoa vastusta vastaan, joten uskomme vähintään kahden maalin kotivoittoon karvan yli kerran kahdesta. Kun tarjolla on Mobilebetin hieno kerroin 2.09, pelivalinta on selviö.


Comments