Veikkausvihje

Naisten olympialätkän toisessa ottelussa Suomi saa vastaansa kivikovan Kanadan. Avausottelun perusteella joukkueiden tasoero on varsin selvä, emmekä nää tässäkään naarasleijonilla muuta kuin kiusantekijän roolin. Peleihin nostetaan Kanadan vähintään kolmen maalin voitto Mobilebetin kärkikertoimella 1.95.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee uusille asiakkailleen muhkean jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa omasi mukaan alta.

Vaikka julkisuuteen annetuissa lausunnoissa muuta väitetäänkin, ei Suomella näissä karkeloissa ole mitään mahdollisuuksia haastaan lajin kahta suurta, USA:ta ja Kanadaa. Avausottelu ensinmainittua vastaan oli Suomelta suunnilleen odotusten mukainen. Pelillisesti Suomi oli pitkät pätkät täysin jaloissa, vaikka ottelua hetken johtivatkin. Sisukas puolustaminen ja erinomainen maalivahti Noora Räty pitivät lopulta numerot siedettävinä.

Myös Kanada on kivikova vastus. Ensimmäisessä matsissa kaatui Venäjän Olympiaurheilijat puhtaasti 5-0. Rebecca Johnston johti joukkoja kahdella maalillaan ja kaikkiaan joukkue jätti erinomaisen kuvan itsestään. Myös Kanadaa vastaan Suomi joutuu viettämään ison osan pelistä omassa päädyssään ja erittäin kamppailuvoimaisia kanukkeja vastaan tämä tuskin tietää hyvää. Kanadalla on myös varsin laaja ja laadukas rosteri, joten vauhtia pidetään neljän ketjun voimin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.17
7.75
11.00

Hyvällä maalivahtipelillä ja tiiviillä puolustamisella Suomella on jälleen mahdollisuudet tehdä kiusaa. Emme kuitenkaan usko paketin kestävän kasassa täyttä aikaa, joten pelin repeäminen ei yllättäisi. Peleihin nostetaan vahvan Kanadan vähintään kolmen maalin voitto Mobilebetin hyvällä kertoimella 1.95.


Comments