Veikkausvihje

Naisten jääkiekkoon löytyy hyvää pelattavaa, kun Ruotsi saa vastaansa Korean. Voittajasta tuskin on epäselvyyttä, mutta ei Ruotsi missään nimessä niin ylivoimainen ole että se pöllyttäisi keskimäärin kuutta maalia tällaisessa ottelussa. Kun Korean maali on lähinnä teoreettinen vaihtoehto, LeoVegasin alle 6 maalille tarjoama huippukerroin 2.12 kelpaa hyvin iltapäivän peleihin. Pidämme tapahtumaa täysin kolikonheittona, joten etu on puolellamme.

Uusi asiakas? LeoVegas tarjoaa uusille asiakkailleen myös mainion 50€+10€ ensitalletusbonuksen. Klikkaa omasi alta.

Muista myös LeoVegasin houkutteleva kampanja talviolympialaisiin, tarjolla on kuusi korotettua kerrointa mobiilivetoihin

Koreoiden yhteisjoukkue on naisten olympialätkässä melkoinen kummajainen. Poliittisista syistä viime metreillä kasattu ryhmä jäi avausosassa täysin Sveitsin jalkoihin. Todennäköisesti luvassa on ainakin jonkunlainen tasonnosto tänään Ruotsia vastaan, mutta maalintekoon asti korealaiset tuskin yltävät. Sveitsiä vastaan saatiin aikaan kahdeksan laukasta vihulaisen maalia kohti ja jotain samansuuntaista on tiedossa tänäänkin.

Ruotsi ei avausottelussaan Japania vastaan vakuuttanut, vaikka voitto tuli lopulta numeroin 2-1. Peli oli kauttaaltaan tasainen ja olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Kiekollisesti Ruotsi ei missään nimessä ole niin taitava, että se välttämättä pystyisi tänään täysimääräisesti hyödyntämään lähes täydellisen hallinnan. Muutaman maalin voitto lienee sinikeltaisille luvassa, mutta tuskin tässä mitään totaalista murskaa nähdään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.01
18.00
31.00
1.002
19.50
67.75

Korea pystyy taistelemaan sen verran, että ottelu pysynee suhteellisen tasaisena yllättävän pitkään. Myös kotiyleisön kannustus antaa lisää virtaa. Toisaalta kun Korean maalinteko on lähinnä toiveajattelua, koko pelin maalimäärä maistuu Korean tasoituksia paremmin tähän iltapäiväotteluun. LeoVegasin alle 6 maalille tarjoama huippukerroin 2.12 kelpaa pienellä panoksella muuten hiljaisen pelipäivän kohteeksi.


Comments