Veikkausvihje

Juventus ja Tottenham kohtaavat ensimmäistä kertaa seurojen historiassa kilpailullisessa ottelussa, kun Mestarien liigan neljännesvälierät pyörähtävät käyntiin. Melkoinen shakkimatsi on odotettavissa, eikä fyysisen Juve-puolustuksen keskellä edes Harry Kanelle uskalla povata isoa iltaa. Ensimmäisessä osassa ei haluta ainakaan peliä menettää, joten maalitilanteilla tuskin mässäillään. Otetaan matalasta linjasta huolimatta peleihin ottelun alle 2 maalia Unibetin huippukertoimella 2.17. Pidämme tätä lähes kolikonheittona, joten etua piisaa.

Uusi asiakas? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen myös mainion 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Muista myös Unibetin huikea kampanja talviolympialaisiin, tarjolla on vedonlyöntiherkkua koko kisojen ajan!

Juventuksen kivikova puolustus on taannut joukkueelle jälleen kerran menestystä. Viimeisessä 16 ottelussa omiin on mennyt käsittämättömästi vain yksi (1) maali. Tänään puolustaminen tuleekin jälleen tarpeeseen, sillä ylöspäin joukkueen aseet kevenevät selvästi, mikäli huippukautta pelaava Paulo Dybala ei toivu ajoissa pelikuntoon. Isäntien toiveet maalinteosta lepäävät jälleen kerran Gonzalo Higuainin harteilla.

Tottenham matkaa Italiaan hyvässä vireessä. Sarjassa on kulkenut hienosti, lauantain voitto Arsenalista oli jälleen voitosta huolimatta vielä numeroitaankin vakuuttavampi esitys. Toisaalta rasitus alkaa olla pohjois-lontoolaisilla jo melkoisen kovaa sorttia. Mauricio Pochettino saattaakin tähän otteluun kaivaa ensimmäistä kertaa avaukseen tuoreen hankinnan Lucas Mouran. Myös Juventuksen maailman kenties parhaan puolustuksen murtaminen on reilusti vaikeampaa, kuin edes Valioliigan kärkiseurojen vastaavien.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Juventus lähtee varmistamaan, ettei ainakaan vierasmaalia kirjata Tottenhamin sarakkeeseen. Toisaalta ilman Dybalaa “Vanhan Rouvan” hyökkäyspelistä puuttuu yksi tärkeä ulottuvuus. Tottenham lähtee niinikään hakemaan vähämaalista tulosta, jotta Wembleyllä päästäisiin toisessa osassa iskemään virkeämpinä kaikki peliin jatkopaikan puolesta. Hehkutetusta ottelusta onkin vaarassa tulla melkoinen antikliimaksi. Paras pelivalinta löytyy vähämaalisista tuloksista, me otamme tiistain peleihin Unibetin kärkikertoimen 2.17 alle 2 maalille.


Comments