Veikkausvihje

Jyväskylässä pelataan todellinen huippuottelu, kun sarjakärki Kärpät matkaa hallitsevan CHL-mestari JYP:n vieraaksi. Oululaisten tilanne on vaikea, sillä olympialaiset ja loukkaantumiset rokottavat kokoonpanoa todella rankasti. JYP hakee sarjassa toista tilaa ja jos se pääsee ottelussa omalle tasolleen, Kärpillä ei pitäisi olla isommin saumaa. Haetaan kerrointa isäntien vähintään kahden maalin voitolla, jolle Mobilebet tarjoaa hulppean kertoimen 2.60.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee uusille asiakkailleen muhkean jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa omasi alta.

Olympialaiset koettelevat Kärppiä kovalla kädellä, kun kärkipelaajista Julius Junttila ja Miika Koivisto sekä ikoni Lasse Kukkonen ovat edustamassa Suomea. Lisäksi päävalmentaja Mikko Manner kuuluu Leijonien valmennustiimiin. Kun yhtälöön lisää oululaisten loukkaantumiset, näyttää varsinkin vieraiden alakerta todella kyseenalaiselta. JYP:in vauhtimyllyssä ei tule helppoa iltapuhdetta.

JYP pääsi palauttelemaan tiukan viikon jälkeen pari päivää. CHL-mestaruus oli oiva bonus joukkueelle ja nyt lähdetään hakemaan runkosarjassa mahdollisimman hyvää sijoitusta. Kokoonpanon puolesta ei ole nokan koputtamista, lukuunottamatta loppukauden toipuvaa Miika Lahtea rosteri on käytännössä optimaalinen. Kolme huippulaadukasta ja kokenutta tulosvitjaa, nelosketju täynnä oivia työhevosia ja sarjan kärkipään top 6 pakisto yhdistettynä varmaan maalivahtipeliin on aikamoinen menestysresepti kevättä kohden mentäessä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Yhdeksän edellistä otteluaan Hippoksella voittanut JYP on tänäänkin lähellä voittoa. Kärpät on tähän asti selviytynyt poissaoloistaan hyvin, mutta nyt testi on kovin mahdollinen. Mielestämme isäntien reilumpia voittoja jopa aliarvostetaan, joten peleihin otetaankin JYP -1.5 maalia Mobilebetin tykkikertoimella 2.60.


Comments