Veikkausvihje

Varhain lauantaiaamuna pelattava Kanada-Tshekki on ennakkoon varsin tarkka ja tasainen koitos. Parasta pelattavaa löytyykin ottelun maalimääristä, joiden emme usko kohoavan järin korkeiksi. Nostetaan vihjeeksi LeoVegasin kärkikerroin 1.85 alle 5 maalille.

Muista myös LeoVegasin 20% korotettujen kerrointen tarjous olympialaisiin. Tarjouksella pystyt tekemään tästä huippukertoimesta vieläkin paremman!

Uusi asiakas? LeoVegas tarjoaa uusille asiakkailleen myös mainion 50€+10€ ensitalletusbonuksen. Klikkaa omasi alta.

Kanada aloitti kisat ryminällä voittamalla Sveitsin puhtaasti 5-1. Huolimatta siitä, että Sveitsi ei ollu aivan odotetulla tasolla, Kanada osoitti että se on varteenotettava mitaliehdokas. Nyt vastus kovenee kuitenkin selvästi, sillä Tshekki on piilovaarallinen joukkue sieltä parhaasta päästä. Myös vastustajan pelitapa vaihtuu oleellisesti, sillä nyky-Tshekki on tiiviiseen puolustamiseen pelinsä perustava epäslaavilainen kollektiivi.

Etukäteen ajateltuna tässä ottelussa ratkotaan lohkon kärkisija, joten panosta piisaa molemmin puolin. Odotettavissa onkin erittäin tiivis taistelu tärkeistä pisteistä. Kun Kanadakin on epätyypilliseen tapaan liikkeellä varsin keskinkertaisella joukkueella, mihinkään hurlumheilätkään sillä ei ole varaa lähteä. Myös Kanadan pelitapaa on rukattu selvästi ryhmän ominaisuuksien mukaan ja Willie Desjardinsin miehistö ei epäröi hakea uutta vauhtia alhaalta, jos peli ei kerrasta aukea ylöspäin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Emme odota ottelusta kovinkaan suurta kiekkonäytöstä, pikemminkin perusvarmaa pienten marginaalien peliä, jossa yksittäinen erikoistilanne, virhe tai huippuonnistuminen ratkaisee. Myös maalierolla voi olla merkitystä, joten kumpikaan ei halua ainakaan selvin lukeminen ottelua hävitä. Parasta pelattavaa löytyy ottelun matalista maalimääristä, joista parhaana LeoVegasin huipputarjous 1.85 alle 5 maalille.


Comments