Veikkausvihje

Naisten ampumahiihdon yhteislähtökisa päättää henkilökohtaiset matkat näissä karkeloissa. Kilpailu päästäneen käymään hyvissä olosuhteissa. Suosikkeina matkaan lähtevät jälleen Laura Dahlmeier ja Anastasia Kuzmina, mutta sen jälkeen on tasaisempaa. Valko-Venäjän Darya Domrachevan kisat ovat tähän asti menneet täysin penkin alle, mutta potentiaali on kova. Domracheva voitti Antholzin yhteislähtökilpailun juuri ennen olympialaisia ja haluaa taatusti näistä kisoista edes yhden lätkän mukaansa. Domrachevan palkintopallisijasta tarjolla oleva Unibetin huippukerroin 2.85 kuuluu ehdottomasti lauantain peleihin.

Muista myös Unibetin 20% kerroinboostit olympialaisiin.

Uusi asiakas? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen myös mainion 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Domrachevan takaa-ajo ja normaalimatkan kisa kaatuivat mystisesti viimeiseen ampumapaikkaan. Yhteensä seitsemän (!) sakkoa kahteen paikkaan olivat vaikeasta tuuliraosta huolimatta käsittämättömän heikko suoritus kokeneelta valkovenäläiseltä. Hiihtovauhdissa Domracheva on porukan kärkipäätä, joten peruskunnossa ei ole mitään vikaa. Me odotamme tänään Domrachevalta selvää tasonnostoa, eikä mitalikaan yllättäisi.

Domracheva voitti ennen olympialaisia Antholzin vastaavan kisan ja ampui silloin neljään paikkaan vain yhden hudin. Muutenkin valkovenäläisen otteet ovat olleet nousujohteisia näitä kisoja kohden, joten viimeisten paikkojen mysteeri on yllättävää. Kun tänään olosuhteet penkalla vaikuttaisivat varsin hyviltä, voinee selvää parannusta pitää todennäköisenä.

Nuotit ovat ennakkoon selvät. Dahlmeierin ja Kuzminan takana on 4-5 urheilijan joukko, jotka lähtevät haastamaan kaksikkoa ja taistelevat huippupäivänä myös kirkkaimmasta mitalista. Me pidämme Domrachevaa haastajista vahvimpana ja erittäin potentiaalisena mitalistina. Siihen nähden Unibetin huipputarjous 2.85 palkintopallisijasta kuuluu ehdottomasti hienon pelipäivän kohteisiin.


Comments