Veikkausvihje

NHL:n puolelta löytyy hienoa pelattavaa Euroopan prime timeen, kun Minnesota saa vieraakseen Anaheimin. Torstain tappio Capitalsille oli Wildille hyvä herätys ja osoitus siitä, että pelkästään ilmestymällä paikalle ei hyväkään joukkue saa vielä mitään mukaansa. Tämä ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä, sillä taistelu lännen viimeisistä pudotuspelipaikoista on äärimmäisen kovaa. Pidämme Minnesotaa kaksikosta selvästi parempana ja kertoimiaan suurempana suosikkina. Paras odotusarvo on moneyline-muodossa, jolle kärkikerrointa 1.80 tarjoilee Guts.

Uusi asiakas Gutsilla? Klikkaa alta mukaasi myös 100% ensitalletusbonus 100€ asti.

Minnesotan ennätyksellinen kotiputki katkesi tappioon Washingtonille. Kaikesta huolimatta Wild on yksi sarjan parhaita kotijoukkueita ja parista helpohkosta takaiskusta kritisoitu tähtivahti Devan Dubnyk yksi sarjan parhaita pelipaikallaan. Ducks tarjoaa oivan tilaisuuden ponnahtaa takaisin omalle tasolleen. Ankkalauma on mukana taistossa viimeisistä pudotuspelipaikoista, muttei ole viime aikoina juuri säväyttänyt.

Anaheimin materiaalin pitäisi periaatteessa riittää helposti playoffeihin, mutta homma ei vaan ota toimiakseen. Ryan Getzlafin ykkösketjun takaa ei löydy tarpeeksi tehoja ja varsinkin eliittisentterinä tunnettu Ryan Kesler on ollut vain varjo entisestään, toki osansa on myös loukkaantumisilla. Myös koko joukkueen puolustaminen on ollut kalustoon nähden erittäin löperöä. Harvoja ilonaiheita on puskista huippukauden pelannut puolustaja Josh Manson.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Minnesota on joukkueista parempi ja vyöryttää kotonaan vahvasti peliä neljällä ketjulla, ykkösnyrkkinään Mikko Koivun ja Mikael Granlundin suomalaisvitja. Pidämme tasoeroa vieraisiin kertoimia suurempana, joten peleihin nostetaan Minnesotan voitto moneyline-muodossa, eli ottelun lopullinen tulos. Gutsin tarjoama 1.80 edustaa aivan markkinoiden kärkeä ja kuuluu ehdottomasta lauantain pelikupongille.


Comments