Veikkausvihje

Lauantaina tappioputkensa vihdoin katkaissut Flyers saa vieraakseen Vegasin. Flyers taistelee kynsin hampain divisioonansa kärkisijoista, sekä samalla ylipäänsä pudotuspelipaikasta. Kauden sensaatioseura Golden Knights puolestaan keikkuu turvallisesti divisioonansa keulilla. Tässä sillä on kuitenkin edessään yli viikon vieraskiertueen viimeinen peli, eikä meno taatusti ole sieltä raikkaimmasta päästä. Me pidämme Flyersia näistä lähtökohdista selvänä kotisuosikkina, joten Unibetin kova tarjous 2.55 otetaan ehdottomasti yön peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen myös mainion 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Vegas on hurjan alkuvuoden jälkeen hieman taantunut, vaikkakin edelleen otteissa on voitollisen kiekon leima. Materiaali on kuitenkin varsin rajallista, joten pieni reality check oli ihan odotettavissa. Jo viime pelissä Buffaloa oli kuitenkin nähtävissä myös ihan selvää väsymystä, pitkä vieraskiertue kauden tässä vaiheessa ei ole sitä NHL-joukkueen herkullisinta aikaa. Viime ajan pinnoista voi suoraan laittaa ison osan myös huikeaa kautta pelaavan maalivahti Marc-Andre Fleuryn harteille. Veteraani pelaa elämänsä kiekkoa uudessa ympäristössä.

Flyers sai helpottavan voiton lauantaina, kun Jets kaatui kotona. Voittoja on kuitenkin kairattava vielä monta lisää, jotta paikka pudotuspeleissä varmistuu. Vegas on tulevista vastuksista sieltä sopivimmasta päästä, joten täysi potti olisi erittäin tärkeää isännille. Flyersin maalivahtitilanne on aiheuttanut paljon polemiikka, mutta Petr Mrazek pelasi lauantaina vaihteeksi hyvin ja saanee jatkaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Paperilla Flyers on jopa parempi, mutta Vegas on toki osoittanut kaikki moiset teoriat tällä kaudella vääriksi. Kuitenkin pitkä vieraskiertue ja turvallinen asema divisioonan keulilla eivät ole se sytyttävin yhdistelmä. Flyers puolestaan tarvitsee pinnoja kipeästi ja ne kertoimiaan useammin myös tästä ottaa. Unibetin 2.55 kotivoitolle on oivallinen tarjous.


Comments