Veikkausvihje

Maanantain Valioliiga-ottelussa ero on jättimäinen, kun ylivoimainen sarjakärki Manchester City kohtaa putoamisvaarassa möyrivän Stoken. City on siitä harvinaisessa tilanteessa, että kalenteri näyttää varsin väljältä lähitulevaisuudessa, joten minkäänlaiseen säästelyyn ei ole syytä. Stoken suurin tavoite on selvitä pelistä läpi ilman loukkaantumisia ja päästä mahdollisimman nopeasti valmistautumaan sopivampiin koitokseen. Vähintään kahden maalin vierasvoitto nähdään lähes kaksi kertaa kolmesta, joten LeoVegasin huippukerroin 1.73 kelpaa myöhäisiltaan mainiosti.

Ei vielä tiliä LeoVegasilla? Nappaa alta taskuun mukava 50€+10€ ensitalletusbonus.

City saa jälleen mukaan pelintekijä David Silvan, joka oli henkilökohtaisten syiden takia sivussa viime viikon Mestarien liigan ottelusta. Toisaalta Sergio Aguero joutui pienen polvivaivan takia sivuun. Basel-tappio oli Citylle oivallinen herätys siitä, että ilmaiseksi edes se ei saa yhtään voittoa. Nyt Stokea vastaan onkin luvassa sisuuntunut joukkue, jolla kaiken lisäksi on ohjelman puolesta kaikki valtit käsissään. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa City iski huimat seitsemän maalia Stoken verkkoon Etihadilla ja vaikkei samanlaisia murskajaisia tänään todennäköisesti nähdäkään, tasoero on valtava.

Stoken tärkeimmät pelit tulevat vasta myöhemmin, tästä ottelusta Paul Lambert ei taatusti ole pinnoja budjetoinut. Joukkueella on myös pieniä huolia loukkaantumisten suhteen, joten puolikuntoiset avainpelaajat jätetään taatusti suosiolla penkille. Hyökkääjä Mame Diouf loukkaantui lisäksi Southamptonia vastaan, mikä entisestään heikentää Stoken nallipyssytason hyökkäystehoja. Cityä vastaan luvassa on muutenkin toki lähinnä puolustamista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
13.00
6.30
1.27
13.75
6.10
1.25

Emme usko Stoken kestävän Cityn mankelissa täyttä aikaa. City haluaa varmistaa mestaruuden mahdollisimman pian ja Stokelle onkin luvassa ankea sijaiskärsijän rooli. Vähintään kahden maalin vierasvoitto on yksi päivän osuvimpia kohteita ja LeoVegasin huippukertoimella 1.73 ehdoton pelivalinta.


Comments