Veikkausvihje

Satakunnan paikallistaisto polkaistaan käyntiin Porissa. Eiköhän tässä sarjassa pata ole valttia ja vaikka Ässien kertoimet ovat jo hieman tulleet alas, Unibetin hyvä tarjous 1.73 avauspelin kotivoitolle mahtuu silti tiistain peleihin. Joukkueet ovat pitkin kevättalvea menneet täysin eri suuntiin, siinä missä Ässät pelaa raikasta lätkää kovalla itseluottamuksella ovat raumalaiset täysin takalukossa.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen myös mainion 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Raumalla on jälleen kerran tiedossa pettymykseen päättyvä kiekkokevät. Vuodesta toiseen valtavilla resursseilla operoiva Lukko ei vaan tunnu löytävän tekemiseensä toimivaa reseptiä, vaikkakin tämän kauden alkupuoli näytti pitkästä aikaa hyvältä. Toisaalta osan sukelluksesta voi laittaa myös loukkaantumisten piikkiin, joukkue näyttää sittenkin olleen liikaa muutaman avainpelaajien varassa. Loppukaudesta varsinkin veteraaniosasto on ollut enemmän tai vähemmän rikki, Ville Vahalahti, Lauri Tukonen ja Chris VandeVelde päättivät kautensa loukkaantumiseen, joista kärsii myös Janne Niskala. Juho Keränen hölmöili itsensä pelikieltoon ja Jyri Marttinen sai luistimesta ilkeän viillon kasvoihinsa. Kun vielä muutamalla pelaajalla on pikkuvaivoja, jotka eivät estä pelaamista, olisi mikä tahansa joukkue pulassa tällaisen suman kanssa.

Ässillä menee huomattavasti paremmin. Vaikka pari runkopelaajaa puuttuu myös isänniltä, Mikael Kotkaniemi on saanut patapakan hyvän lentoon. Joukkue pelaa aktiivista kiekkoa ja omaan tekemiseen on selkeästi kova luotto, sillä läpi kokoonpanon pelataan nimenomaan omaa peliä. Kiekollinen tekeminen on korkealla tasolla, mitä auttaa kolme toimivaa pakkiparia. Ja kaiken lukkona on tietysti huippuvahti Andreas Bernard, joka on kevään korvalla löytänyt huiman vireen otteisiinsa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Pidämme Ässiä selvänä suosikkina niin avauspelissä kuin koko sarjassa. Joukkueiden viime aikojen otteet ennakoivat sarjan menevän katki nopeasti ja Ässien jatkavan puolivälieriin. Vaikka Ässien kertoimet ovat hieman laskeneet, Unibetin tarjous 1.73 ensimmäisen osan kotivoitolle nostetaan edelleen hyvällä halulla tiistain runkokohteeksi.

 


Comments